lcp
SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Ventilatoarele - must have-ul verii

Temperaturile foarte ridicate pot fi o adevărată tortură atunci când suntem la birou sau chiar și acasă. Căldura excesivă poate fi epuizantă, lăsându-ne fără energie și fără puterea de concentrare. Pentru un plus de revigorare ventilatoarele ne vin în ajutor într-o gamă foarte variată din care putem alege ceea ce se pliază cel mai bine pe necesitățile noastre.

Ventilatoare

Aer respirabil și răcoros indiferent de loc

Încă de la primele ore ale zilei căldura poate fi chiar insuportabilă iar în spațiile interioare aerul devine greu de respirat. Utilizând un ventilator de birou nu veți mai simți disconfortul termic și veți putea duce la bun sfârșit toate task-urile. Orele de muncă vor fi ușurate semnificativ simțind mereu un aer răcoros care să vă revigoreze.

Ventilatoare

Atât pentru acasă cât și pentru sălile de ședință sau spații de așteptare, puteți alege un ventilator de tavan, cu lustră, care să îndeplinească 2 funcții în același timp, atât de ventilator cât și funcție de iluminat. La momentul actual, pe piață se găsesc ventilatoare de tavan care pot fi controlate chiar și de pe canapea prin intermediul telecomenzii. Funcțiile pot fi utilizate și independent iar unele ventilatoare dispun și de funcție de programare pentru o utilizare eficientă. 

După orele petrecute la birou, drumul spre casă va fi un alt obstacol peste care va trebui să treceți dacă mașina dumneavoastră nu este dotată cu climă. Dar, ca în orice situație, și aici există o soluție pentru a vă răcori. Puteți alege un ventilator de mână care să fie alimentat cu baterii sau prin USB. Pentru un plus de răcorire puteți opta pentru un ventilator care pulverizează și apă în timp ce paletele se învârt.

Când în sfârșit ați ajuns în confortul casei după o zi caniculară, nu aveți nevoie de nimic mai mult decât un mediu răcoros. Pentru casă vă recomandăm un ventilator de podea care să fie echipat cu funcție de umificare. Pe lângă faptul că aerul din încăpere va fi răcoros și respirabil, funcția de umidificare va menține un mediu benefic pentru sănătatea pielii, a ochilor și a căilor respiratorii.

Beneficiile umidificării aerului

Previne uscarea pielii – aerul uscat va duce inevitabil la uscarea pielii si a ochilor, hidratarea fiind astfel esențială.

Reduce praful din încăpere – pentru persoanele alergice la praf, funcția de umidificare va fi un real ajutor, contribuind semnificativ la reducerea prafului din încăpere.

Previne uscarea căilor respiratorii facilitând o respiratie ușoară. Totodată, reduce sforăitul ceea ce face ca somnul să fie mult mai liniștit.

Prelungește durata de viață a electrocasnicelor, pieselor de mobilier, textilelor, etc.

Click AICI pentru a vedea gama noastră de ventilatoare.

Sursă foto: cartuseria.ro / soundproofpanda.com / lights.ie

Trimite continutul

Adauga un comentariu

 (with http://)

Articole asemanatoare