Lista de produse dupa marca ActiveJet

Activejet, liderul pietei de consumabile de imprimanta din Europa Centrala si de Est in ceea ce priveste cantitatea de produse vandute. Este o marca inregistrata la EUIPO (Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuala) si o marca care indeplineste standardele aplicabile marcilor europene.

Brandul a fost inrodus pe piata in anul 2002 si de atunci a fost o parte cheie a povestii de succes. Este cea mai cunoscuta marca in Polonia in domeniul consumabilelor compatibile pentru imprimante si lider national in ceea ce priveste vanzarile de produse si recunoasterea marcii, fapt confirmat de nenumarate ori de diverse sondaje ale consumatorilor. Detine certificate BSI si TUV Rheinland, ambele organizatii monitorizeaza procesele de productie.

De la nasterea Activejet ca brand, s-a concentrat pe o abordare integrata, pe termen lung, a cresterii marcii, mentinand cele mai inalte standarde de excelenta in calitate, inovatie si excelenta in inginerie.

Pe parcursul celor 20 de ani de istorie a atins clasamentul de top in vanzari pe pietele din Europa Centrala si de Est. Conform unui studiu recent realizat de revista "Reseller IT", cota de piata al Action SA ca si producator al ActiveJet este de 40%. Action SA ca si producator al ActiveJet inseamna calitate.

Gama de produse utilizeaza un sistem de managment certificat cu standardele internationale de calitate ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 si ISO 2800. Produsele Activejet au castigat teste de calitate efectuate de laboratoarele independente fiind premiate cu numeroase certificate, inclusiv GRCI, IPL si RIT.

Scurt istoric:

 • Prezenti pe piata din anul 2002, asa ca avem multi ani de experienta in dezvoltarea de solutii inovatoare in domeniul consumabilelor pentru imprimante.
 • Brandul este detinut de ACTION SA, un jucator important pe piata de distributie IT, oferind o perspectiva si un know-how unic in acest sector, precum si un suport logistic excelent.
 • Ofera o strategie de dezvoltare pe termen lung, pune accent pe calitatea si disponibilitatea larga a produselor. Compania continua sa isi extinda portofoliul prin adaugarea celor mai cautate modele. Produsele sunt supuse unor teste si verificari regulate pentru a asigura cerintele chiar si celor mai pretentiosi clienti finali.
 • Detine certificate internationale acordate de roganizatia internationala de certificare BSI si germanul TUV Rheinland, care monitorizeaza suplimentar procesele de productie.
 • Ofera cea mai buna calitate de imprimare datorita solutiilor inovatoare, produsele Activejet sunt unice pentru calitatea lor superioara si performanta inalta. In ultimii ani a castigat mai multe locuri de top in testele de calitate pe piata poloneza fata de orice alta companie.
 • Marca Activejet a contribuit activ la sustinerea si promovarea sportului polonez. In anii 2012-2013, a fost imaginea marcii Legia Warszawa Fotball Club, sponsor principal. Din 2014 Activejet este sponsorul strategic al echipei VERVA ACtivejet, o echipa profesionala de ciclism care participa la cele mai renumite curse (Turul Polognei, Turul Elvetiei, Cyclassic Hamburg).
 • Pozitia lider de piata este confirmata de sondaje independente. Potrivit IDC, firma internationala de cercetare, analiza si consultanta de piata, Activejet este nr. 1 marca in ceea ce priveste cantitatea de consumabile non OEM vandute, atat pe segmentul cartuselor cu jet de cerneala cat si in cel al cartuselor de toner laser.
 • Are o reputatie excelenta, care este confirmata si dovedita frecvent de numeroase premii prestigioase si marci de incredere pe care le-a primit brandul Activejet.

Activejet comercializeaza:

 • cartuse inkjet;
 • tonere pentru imprimante laser;
 • kit-uri pentru reincarcare;
 • culori separate pentru cartuse;
 • ribon;
 • hartie pentru fax;
 • hartie fotografica.Sunt 211 produse.

Se afiseaza 1-40 din 211 produs(e)

Sus