Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Inchidere
Dimensiune punga
mai multe... less
Material
Set
Filter

Pungi

Tipuri si modele de pungi

Pungile de plastic par obiecte nesemnificative pentru ca suntem obisnuiti sa le gasim oriunde, multi dintre noi nu ne-am putea imagina sa ne caram cumparaturile in cosuri sau in sacose de panza.

Atunci cand cumparam o punga, trebuie sa fim atenti la calitatea acesteia, daca o putem reutiliza sau daca suporta greutatea produselor transportate.

Pungile pot fi impartite in mai multe categorii: pungi biodegradabile, pungi maieu, pungi de tip banana, pungi cu clapeta adeziva, pungi cu fermoar ziplock, pungi pentru uz alimentar, pungi din hartie etc.

Avantajele pungutelor cu inchidere

Modul in care un produs este impachetat joaca un rol foarte important atat in cazul magazinelor offline, cat si al celor din mediul virtual.

Pungile cu clapeta adeziva sunt disponibile in diferite dimensiuni, permitand o utilizare facila pentru ambalarea unei game foarte largi de produse. Prezenta clapetei autoadezive asigura inchiderea pungii asigurand si un grad de protectie ridicat impotriva prafului si murdariei, in timpul transportului si depozitarii.

Pungile ziplock, cunoscute si sub numele de pungi zip, pungi cu fermoar, pungute resigilabile, au multiple utilizari casnice, comerciale sau industriale (ideale pentru bijuterii, accesorii pescuit, martisoare, mercerie, alimente, legume, monezi etc).

Magazinul nostru online va pune la dispozitie sacose din polietilena cat si alte pungi de ambalare, de diferite tipuri, dimensiuni sau culori, astfel incat sa putem acoperi o gama de utilizare cat mai larga.

Comanda online, vei economisi timp si vei avea la indemana un catalog al produselor disponibile tot timpul pe stoc.

Alege modelul de pungi de care ai nevoie la cel mai mic pret disponibil online.

Sus