Ordoneaza dupa

Pret
7 lei 1435 lei
Tip produs
mai multe... less
Destinatie incalzitor
mai multe... less
Telecomanda
mai multe... less
Categorii
mai multe... less
Brand
Filter

Aeroterme, Radiatoare si Calorifere electrice

Zilele racoroase incep sa isi faca simtita prezenta si incepem sa ne gandim la achizitionarea unui aparat de incalzire calitativ. In alegerea unei aeroterme, unui calorifer, radiator, uscator, convector sau semineu electric, luam in considerare cativa factori esentiali alaturi de avantajele si dezavantajele fiecarui aparat de incalzire.
Aparatele de incalzit electrice prezinta multe avantaje fata de cele pe gaz. Comparativ cu celelalte surse de incalzire, un aparat electric va incepe sa degaje caldura repede, unele dintre aeroterme sau calorifere electrice emanand caldura chiar din primele minute de functionare. 

Atunci cand afara este frig si apar probleme, un astfel de aparat de incalzire poate deveni o solutie temporara sau chiar definitiva foarte utila. Un aparat de incalzire electric poate inlocui sau suplini in anumite conditi insuficienta sau nefunctionarea totala a unei centrale de apartament sau a sistemului comun de termoficare. In functie de necesitati, buget si moduri de utilizare, piata ofera destule solutii.

Cea mai buna solutie de incalzire pentru anotimpul rece poate sa difere foarte mult, in functie de multe criterii.

Aceasta este una din cele mai ieftine alternative, avand si o diversitate extrem de mare. Pretul unui astfel de aparat incepe de la 51 de lei si creste pana la cateva mii, in functie de facilitatile pe care le ofera.

Aceste aparate sunt usor de manvrat si depozitat in orice perioada a anului.
De altfel, un astfel de aparat electric pentru incalzit poate fi mutat sau asezat dupa preferinte. Poate fi mutat dintr-o incapere in alta, poate fi indreptat in orice directie ori plasat intr-o anumita parte a camerei ce se doreste a fi incalzita.

Aparatele electrice de incalzire din oferta noastra sunt de ultima generatie, sunt rezistente si au un raport consum de energie-eficacitate foarte bun.

Magazinul nostru online va pune la dispozitie si paturi electrice indispensabile in zilele si noptile reci, fiind de un real ajutor pentru a va incalziti mainile si picioarele, nu ofera frigului nici o sansa, avand posibilitatea de reglare a puterii in trei etape pentru un plus de confort.

Comanda online e mult mai simplu si beneficiezi astfel preturi avantajoase si reduceri pentru aparate de incalzit electrice.

Sus