lcp
SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Dispenserul pentru banda umectibila – Eficientizarea procesului de ambalare!

In procesul de ambalare si distrubuire al produselor pe care le comercializam, ne dorim ca totul sa decurga cat mai facil, sa fim eficienti, rapizi, iar articolele sa fie transportate in siguranta si sa ajunga intacte la clienti. Ambalarea este un aspect foarte important in cadrul oricarei companii din sfera de ecommerce, deoarece modul in care un produs este asigurat, ambalat si transportat are un impact direct asupra reactiilor, parerilor si recenziilor pe care le avem din partea clientilor nostri. Asadar, pentru acest proces cautam mereu cele mai eficiente si economice metode de ambalare, iar la momentul actual achizitionarea unui dispenser pentru banda umectibila reprezinta cea mai buna solutie in acest sens.

Ce este un dispenser pentru banda umectibila?

Dispenserul pentru banda umectibila este un distribuitor de banda activata cu apa. Acest aparat va masura, umezi si taia fiecare bucata de banda pe care o aplicati pe cutia de carton in care este ambalat produsul. Astfel de aparate sunt utilizate in intreaga lume, in special in industrie si ambalare. Cu ajutorul acestora se elimina necesitatea de a masura si taia manual banda in sine, totul fiind presetat dinainte, in functie dimensiunea cutiei de ambalat si a necesitatilor noastre.Dispenser pentru hartie umectibila

Cum functioneaza un astfel de dispenser?

Un astfel de aparat functioneaza cu banda umectibila din hartie, numita de altfel si hartie gumata sau banda gumata si este prevazuta cu un adeziv special pe baza de amidon. Acest tip de adeziv pe baza de amidon devine lipicios atunci cand este umezit cu apa si este ideal pentru inchiderea si sigilarea cutiilor de carton. Astfel vorbind, dispenserul uda si taie automat banda la lungimea butonului selectat, apoi aceasta poate fi transferata pe cutia deschisa, pozitionand-o astfel incat sa fie etansata perfect. Acest tip de banda ofera securitate sirezistenta indiferent de contidiile in care este transportata.

Care este avantajul principal al benzii adezive umectibile?

Spre deosebire de adezivii sensibili si functionali la presiune, aceasta banda umectibila activata cu apa patrunde pe suprafata cutie si astfel leaga banda de zona pe care este aplicata. Acest lucru creeaza o etansare fixa, si prezinta siguranta ca, cutia pe care este aplicata nu se va deschide in timupl transportului.

Banda adeziva umectibila

Merita sa investim intr-un astfel de dispenser pentru banda umectibila?

Toate investitiile pe care le efectuam la nivelul afacerii noastre sunt cercetate in amanunt si mereu cautam solutii prin care sa eficientizam fiecare proces in parte si mai mult decat atat, ne dorim sa avem cat mai putine pierderi si evident, sa economisom bani, iar in acest sens, achizitionarea unui dispenser pentru banda umectibila reprezinta atat o investitiie utila, economa cat si indispensabila in procesul de ambalare al produselor pe care le comercializam.

Asadar, daca sunteti in cautarea unei metode eficiente de etansare al cutiilor in care expediati produsele pe care le comercializati, va propunem acest dispenser care functioneaza cu banda umectibila si care le momentul actual reprezinta una dintre alegerile de top ale tuturor detinatorilor de afaceri in domeniul ecommerce. Un astfel de aparat il puteti achizitiona cu incredere din magazinul online Cartuseria.ro si tot de aici puteti achizitiona diverse alte produse pentru ambalare si etichetare!

Trimite continutul

Adauga un comentariu

 (with http://)

Articole asemanatoare