lcp
Malvina

Malvina Blaga

Malvina Blaga este Specialist Marketing si s-a alaturat echipei Albacom Biz din pasiune pentru inovatie si creare de continut unic si relevant in mediul online. 

Latura creativa a fost descoperita, mentinuta si dezvoltata inca din copilarie, in acest sens urmand studiile muzicale la Liceul de Arte Regina Maria din Alba Iulia. 

Mereu in cautare de nou, incitant si care sa ii hraneasca creativitatea, a urmat Facultatea de Jurnalism, Comunicare si Relatii Publice, perioada de timp in care situatiile neprevazute erau ceva cu care jongla la ordinea zile, aspect care ajuta foarte mult in gestionarea schimbarilor frecvente din mediul online. Si pentru ca si-a dorit ceva care sa o provoace si mai tare pe partea intelectuala si instinctiva, a urmat si studiile universitare de master in domeniul Securitatii si al Relatiilor internationale, o alegere complet diferita, dar cu siguranta foarte interesanta. 

Functia de Specialist marketing ii permite sa realizeze mereu ceva nou si interesant, sa creeze content unic pe diverse teme, fara a fi cuprinsa de monotonie si prinsa in aceleasi task-uri repetitive. Mediul online o tine in priza, o invata mereu ceva de actualitate si ii permite sa isi puna in evidenta stilul personal si ideile proprii. 

O poti urmari pe Facebook si Instagram

Malvina este licentiata in Jurnalism (2014) la Facultatea de Stiinte Socio-Umane din cadrul universitatii "Lucian Blaga" din Sibiu, iar apoi a continuat cu studiile postuniversitare de master in Studii de Securitate (2016) in cadrul aceleiasi universitati. 

De la acelasi autor

Articole asemanatoare