lcp

3 idei de cadouri business de la Cartuseria.ro

Alegerea cadourilor potrivite poate fi un proces destul de complicat, mai ales daca nu suntem foarte apropiati de persoanele sarbatorite sau pur si simplu nu stim ce le place si ce ii reprezinta sau chiar si ce isi doresc, iar in acest sens cel mai bine este sa mergem pe variantele clasice precum flori, vouchere, carduri cadou etc. Cu toate acestea, exista si situatii in care cadourile de acest gen nu sunt tocmai potrivite si trebuie asadar sa facem putina cercetare in acest sens, cercetare care ne poate indruma inspre alegerea unui cadou reprezentativ din cateva aspecte precum hobby-uri, preferinte sau chiar si postul pe care il ocupa persoana sarbatorita. Legat de ultimul aspect, ne referim al cadourile business, daruri pe care le alegem cu grija pentru colegul sau colega de la job, pentru manager sau chiar si pentru sef, pentru care evident nu putem face o alegere oarecare. Asadar, in acest articol de blog va vom prezenta 3 idei de cadouri business perfecte pentru colegi sau pentru sef.

Cadouri Business

Agenda

Din seria cadourilor business, agenda este o alegere clasica, reprezentativa si extrem de utila pentru persoanele ocupate, carora le place sa fie organizate riguros, mereu la timp si pregatite pentru orice situatie neprevazuta de la job. Diversitatea acestor agende este foarte mare, insa pentru a face o alegere mai deosebita in acest sens, va propunem sa optati pentru o agenda planificare zilnica, eleganta, cu coperti buretate, hartie de tip offset de culoare ivoire si chiar si semn de carte pentru a sti mereu la ce pagina s-a ramas cu notarea intalnirilor, sedintelor, obiectivelor etc. Aveti libertatea de a alege o agenda care sa reprezinta persoana sarbatorita, cu o coperta intr-o culoare neutra, clasica sau ceva mai deosebit, o nuanta puternica precum rosu intens, portocaliu sau bordeaux.

Set Pix si Stilou

Pentru a face un cadou cu adevarat deosebit, pentru sef, va propunem sa optati pentru un set pix si stilou, instrumente de scris atemporale care sustin arta scrisului. La Cartuseria.ro regasiti diverse modele de stilouri, insa o alegere unica si aparte este acest set cu pix roller si stilou Piccaso, de culoare rosie cu ornamente aurii si corp metalic, iar capacul fiind ornat cu cristale. Stiloul are convertor si penita de iridium placata cu aur de 22k, intreg setul avand un design premium. Setul este de asemenea prevazut cu o cutie eleganta. Cu un astfel de cadou nu veti da niciodata gres si cu sigurante veti face o impresie deosebita, iar superiorul dumeavoastra va fi impresionat. 

Glob pamantesc

Pentru pasionatii de calatorii si de a descoperii locuri inedite indiferent de continent, un glob pamantesc iluminat reprezinta alegerea ideala in materie de cadouri business. Cu suport elegant din lemn, vintage de dimensiuni ideale pentru a fi pozitionat pe birou si rotit de fiecare data cand ne dorim, acest glob pamantesc este de asemenea si iluminat, avand un efect vizual deosebit odata ce se insereaza. Decoratiuni aparte de birou si totodata obiecte reprezentative pasiunii lor, aceste globuri pamantesti constituie niste cadouri business perfecte pentru sefi. Daca sunteti in cautare de cadouri business care sa va asigure o impresie si o reactie placuta din partea sarbatoritului, magazinul online Cartuseria.ro va propune cateva idei de cadouri potrivite pentru colegii de la job, manageri sau sefi! Agende elegante, stilouri intr-un design unic si globuri pamantesi iluminat pentru pasionatii care isi doresc sa descopere lumea! 

Daca sunteti in cautare de cadouri business care sa va asigure o impresie si o reactie placuta din partea sarbatoritului, magazinul online Cartuseria.ro va propune cateva idei de cadouri potrivite pentru colegii de la job, manageri sau sefi! Agende elegante, stilouri intr-un design unic si globuri pamantesi iluminat pentru pasionatii care isi doresc sa descopere lumea!

Trimite continutul

Adauga un comentariu

 (with http://)

Articole asemanatoare