lcp
Chat pe WhatsApp
SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Tabla magnetica pentru micii scolari


Întoarcerea fizică a elevilor la școală este o veste bună atât pentru copii cât și pentru părinți. Bucuria revederii cu colegii și profesorii va fi mult mai mare decât în anii anteriori ca urmare a pandemiei, perioadă în care cursurile online i-au ținut pe elevi departe de sălile de clasă. Școlile goale și pustii vor fi acum reumplute de surâsul elevilor atunci când va suna clopoțelul de dimineață.

Achiziționarea celor necesare pentru începerea școlii poate fi un adevărat chin atunci când trebuie să așteptați la cozile infernale din magazine. Pentru a scăpa de timpul pierdut în magazine puteți comanda online tot ce aveți nevoie fără să vă mișcați de pe canapea. Simplu și rapid, rechizitele și toate despozitivele necesare vor fi la ușa dumneavoastră în cel mai scurt timp. În magazinul nostru online veți găsi cele necesare pentru începutul de an școlar.

tabla dubla pentru copii

Predare ușoară de oriunde utilizând o tablă cu 2 fețe

Pentru elevii din clasele primare sau gradiniță este necesar să achiziționați table magnetice cu 2 fețe, de mici dimensiuni, care să permită scrierea atât cu marker cât și cu cretă. Tablele vin insoțite de socotitoare sau diverse accesorii iar înălțimea lor permite copiilor să scrie și să deseneze cu ușurință. Utilizând table magnetice duble veți economisi spatiu datorită proprietății de pliere și veți avea ambele tipurile de table într-un singur produs.

Deoarece trecem printr-o perioadă destul de instabilă din cauza pandemiei, varianta de predare online rămâne singura alternativă de continuare a cursurilor în cazul unei creșteri semnificative al numărului de îmbolnăviri. În aceasta situație, acest tip de tablă va fi foarte practic pentru predarea online datorită dimensiunii ușor de încadrat în limitele de captare a camerei video. Astfel, profesorii vor putea preda mult mai ușor chiar din confortul casei lor, realizând schițe și desene ușor de văzut de către elevi. Pentru elevii din clasele generale și liceu veți găsi în categoria de TABLE MAGNETICE și table de dimensiuni mari, excelente pentru orele de curs.

https://www.cartuseria.ro/multifunctionala-hp/multifunctionala-hp-envy-6420-a4-color-wireless-dual-band-fax-adf-duplex-automat.html

Printare economă a materialelor didactice

Materialele didactice pe care copiii le folosesc pot fi destul de costisitoare dacă utilizați o imprimanta cu consum mare. Vă recomandăm o imprimantă home&office care se va descurca de minune atât la școală cât și acasă. Puteți utiliza o imprimantă multifunctională cu tehnologie fără încălzire care va utiliza mai puțină energie, rezultând astfel un cost redus.

Pentru un plus de confort alegeți o multifuncțională cu conexiune Wi-Fi și care suportă funcția Email Print care vă permite să printați direct de pe smartphone de la distanță. Astfel, dacă vă aflați la birou iar copilul dumneavoastră este acasă și are nevoie de printarea lecției, puteți face asta fără a mai fi necesar să fiți lângă imprimantă. Simplu, rapid și ușor de oriunde v-ați afla.

rechizite scolare

Echiparea completă a ghiozdanului

În categoria RECHIZITE ȘCOLARE veți găsi toate cele necesare pentru a echipa complet ghiozdanul de începerea școlii. Pentru un echipament complet aveți nevoie de caiete, trusă geometrică, acuarele, pensule pentru pictură, lipici, hârtie clasată și un penar complet (echipat cu stilou, creion, carioci, creioane colorate, pixuri colorate, ascuțitoare și radieră). Pentru preșcolari și copiii din clasele primare va fi necesar să achiziționați și plastilina pentru modelaj.

Pregătiți-vă pentru începerea anului școlar făcând cumpărăturile direct de pe canapea printr-un simplu click.

 

 



Trimite continutul

Adauga un comentariu

 (with http://)

Articole asemanatoare