lcp
Chat pe WhatsApp
SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Cum imi aleg incarcatorul pentru laptop?

Inainte de a comanda un adaptor de alimentare (alimentator / incarcator) trebuie sa verificati tensiunea nominala de alimentare a laptopului / notebookului / netbookului / monitorului (tensiunea continua de intrare, "INPUT") si respectiv tensiunea nominala furnizata de catre alimentatorului original pe care vreti sa-l inlocuiti cu cel pe care il comandati (tensiunea continua de iesire, "OUTPUT"). Laptopurile cu tensiune de intrare cuprinsa intre 18V si 20V pot folosi adaptoarele noastre care au tensiunea de iesire 19V, iar laptopurile cu tensiune de intrare cuprinsa intre 15V si 17V pot folosi adaptoarele noastre care au tensiunea de iesire 16V. Un laptop care necesita o tensiune de alimentare de 18.5V poate functiona si cu un alimentator de 18V, si cu unul de 19V dar si cu unul de 19.5V.

RETINETI: nu depasiti niciodata toleranta de 1V. Daca utilizati adaptoare de alimentare cu tensiunea de iesire mai mare decat tensiunea nominala (depasind si toleranta  1V), veti deteriora laptopul si este posibil chiar sa se intample accidente cu consecinte grave.
Aveti posibilitatea sa calculati putere maxima de iesire a alimentatorului dumneavoastra [exprimata in W] prin inmultirea tensiunii continue de iesire [exprimata in V] cu curentul continuu de iesire [exprimat in A]. De exemplu 19.5V * 4.62A = 90W. Puteti sa alegeti un adaptor de alimentare daca are amperaj mai mare decat versiunea originala a alimentatorului, dar nu este recomandat sa alegeti un adaptor de alimentare care are amperajul mai mic decat cel al alimentatorului original, deoarece aceasta din urma ar putea sa nu furnizeze suficienta putere pentru laptopul dumneavoastra. Puteti intotdeauna sa alegeti un alimentator care furnizeaza un curent mai mare caci nu va deteriora laptopul. Curentul de alimentare [exprimat in A] si respectiv puterea de iesire [exprimata in W] reprezinta evaluari maxime de alimentare. Laptopurile vor consuma doar atatia Watti sau Amperi cat vor avea nevoie, surplusurile diponibile neafectandu-le in nici un fel.
Va rugam sa verificati cu atentie dimensiunea si forma mufei adaptorului de alimentare pentru a va asigura ca poate fi conectata corect la mufa de alimentare a laptopului. Verificati cu atentie daca mufele au pini si respectiv gauri exact in pozitiile in care, daca ar fi introduse, s-ar cupla perfect. Nu fortati niciodata introducerea mufei adaptorului de alimentare in mufa de alimentare a laptopului.

Daca aveti nevoie de un alimentator de laptop pe care nu il gasiti, va rugam nu ezitati sa ne contactati (telefon 0376448890)

Trimite continutul

Adauga un comentariu

 (with http://)

Articole asemanatoare