lcp

De ce sa alegi un dispenser reincarcabil pentru bidonul de apa?

Traind intr-o era in care avem acces la diverse gadgeturi si articole inovatoare care ne pot facilita viata, cu siguranta, foarte multi dintre noi facem diverse achizitii in acest sens. Cele mai multe achizitii de acest gen le facem in scop personal si evident, pentru casa, pentru a avea parte de un confort sporit. Pe langa partea de electronice, electrocasnice mici si mari, iluminat si gadgeturi pentru o casa smart, exista si alte dispozitive care ne sunt utile in viata de zi cu zi precum este si acest dispenser electric pentru bidonul de apa, un gadget de o utilitate evidenta, care de altfel poate fi utilizat si in alte locatii, nu doar acasa.

Dispenser electric apa

Acest dispenser electric reincarcabil are un design elegant si este realizat din materiale de inalta calitate, este durabil si ne va servi o perioada indelungata de timp. Este un aparat de bucatarie atractiv si functioneaza printr-o simpla atingere de buton, fata de dozatoarele uzuale de apa pentru care trebuie sa pompam apa in pahar. Prevazut cu o carcasa din plastic ABS de inalta calitate, o teava din plastic pentru incarcarea apei si o izolatie buna, acest dispozitiv este ideal pentru oricine. O astfel de pompa electrica se poate utiliza la bidoane de apa de la 5L, 11,3L, si pana la 18,9 L, insa este bine de stiut ca acest dispozitiv functioneaza si se potriveste doar pe bidoanele utilizate si la dozatoarele de apa, adica se poate utiliza pentru apa imbuteliata, o varietate de modele de bidoane speciale care respecta standardul de latime al gatului de 55mm. Acest dispensar are avantajul de a fi reincarcabil si este asadar prevazut cu incarcator USB portabil, deci indiferent de locatia une il veti folosi, acesta se poate reincarca usor si repune in utilizare in cel mai scurt timp.

In urmatoarele randuri, va vom enumera cele mai importante caracteristici ale acestor dispensere electrice pentru bidoanele de apa:

  • Foarte usor de montat si utilizat

  • Functioneaza prin simpla apasarea a unui buton, atat pentru dozarea de apa, cat si pentru oprire.

  • Poate fi utilizat la diverse tipuri de bidoane de apa, atat timp cat se respecta latimea gatului bidoanelor.

  • Este realizat din materiale sigure:carcasa din plastic ABS si furtun din silicon de calitate

  • Nu contine BPA, substante chimice toxice si nici nu are miros

  • Este alimentat prin USB, iar atunci cand bateria este complet incarcata, pompa poate doza destul de mult.

  • Diversitate in utilizare: un astfel de dispenser poate fi utilizat atat in interior cat si in exterior, acasa in bucatarie, la birou, la picnic sau in diverse activitati sportive unde se consuma multa apa.

  • Un dispozitiv ideal pentru familiile cu copii, deoarece este foarte usor de utilizat!

Dispenser electric pentru bidonul de apa

Utilitatea unui astfel de dispenser pentru bidonul de apa este evidenta si am putea chiar afirma faptul ca acest dispenser ne usureaza viata si este o achziitie de care ne vom bucura mult timp de acum incolo! In plus, daca il achizitionam pentru acasa sau pentru birou, indiferent de stilul de amenajare interioara, aceste dispozitive se gasesc la momentul actual in diverse design-uri astfel incat sa putem face cea mai reprezentativa alegere in acest sens. In culoare neagra eleganta sau optiunea alba astfel incat sa se potriveasca in orice décor si in orice locatie. Asadar, indiferent de alegerea dumneavoastra, cu siguranta nu veti regreta aceasta achizitie.

Daca sunteti in cautarea unor astfel de dispozitive care sa va faciliteze hidratarea, din magazinul nostru puteti alege pompa electrica de apa potrivita nevoilor si preferintelor dumneavoastra! 

Trimite continutul

Adauga un comentariu

 (with http://)

Articole asemanatoare