lcp
Chat pe WhatsApp
SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Despre noi

 Nu e suficient să ai idei geniale, trebuie să le și materializezi! Cartuseria.ro este locul unde sigur poți identifica produsele de care ai nevoie pentru aceasta!

Începând din 2007 ne-am focusat spre a fi un partener de încredere pentru orice client, iar extinderea constantă a portofoliului de propuneri ne menține, din 2017, pe primul loc în top 2PERFORMANT. Principiul care ne mentine in topul eCommerce se bazeaza pe o investitie constanta de incredere, atentie la detalii si promptitudine spre a dezvolta continuu oportunitati clasice sau insolite pentru cei mai exigenti clienti.

Adaugă în coș, trimite comanda,și mai apoi focusează-te pe hobby-uri în timp ce noi îți procesăm și expediem comanda gândind deja o viitoare ofertă genială și avantajoasă pentru tine!

O echipa extraordinara

Suntem o echipa excelenta si  nu pentru ca lucram impreuna, ci pentru ca suntem un grup motivat de aceeasi determinare de a gasi raspunsuri perfecte la nevoile si exigentele clientilor. Suntem antrenati de dinamica tineretii si neastamparul de a cauta mereu solutii, inventand reteta reusitei: impartirea taskurilor multiplica intotdeauna succesul echipei.

Call center

Intotdeauna cele mai simple intrebari rezolva cele mai complicate situatii! Asadar nu mai sta pe ganduri si cere-ne detalii atat despre produsele care se dau “VIP-uri” ale rutinei cat si despre cele care iti contureaza cele mai insolite viziuni. Operatorii nostri din call center nu iti vor oferi doar detalii ci si recomandari oneste, bazate pe increderea dintre prieteni. 

Depozit propriu

O multime de produse care iti sunt aproape zilnic necesare ne testeaza capacitatea de stocare si organizare! Reinventam astfel disciplina si sistematizarea rezumandu-ne momentan la acelasi spatiu propriu de stocare, 2000 mp, situati in Alba Iulia, care e in fapt Kilometrul 0 al expeditiilor noastre si care asigura o distributie prompta la nivel national si international.

Gama larga de produse

Detinem si antrenam zilnic pentru tine peste 28.000 de produse care devin in mare parte elemente de baza pentru proiectele tale profesionale, pentru descoperiri inedite sau  pentru momentele personale importante. Crestem zilnic miza si incercand sa fim cu un pas inaintea nevoilor tale printr-o diversificare constanta si cuprinzatoare a produselor stocate.

Ne gasesti oricand:

Online: e-mail: office@albacom.ro   |   Facebook: Cartuseria 

Offline: str. Bucuresti, nr. 88, Alba Iulia | Tel. 0376448890

Trimite continutul

Adauga un comentariu

 (with http://)

Articole asemanatoare