lcp
Chat pe WhatsApp
SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!
Ioana

Ioana Albulescu

Ioana Albulescu este Ecommerce Product Manager in echipa Albacom Biz fiind de profesie un jurnalist convertit in advertiser pasionat de crearea de continut online dedicat ecommerce-ului.

Dedicata scrisului si-a transformat pasiunea in profesie devenind licentiata in Știinte ale comunicării, aprofundand apoi domeniul Publicitatii si Brandului (Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu), iar amprenta jurnalistica i-o poti urmari rasfoind online reportaje si articole pe StirisireportajeAlba.

Mindsetul ecommerce este intr-o continua schimbare prin urmare isi converteste inclinatia de a comunica friendly, eficient si onest in capacitatea de a crea continut calitativ ce trebuie sa treaca testul de anduranta al dinamicii, imprevizibilului si sa prinda o forma utila si placuta, raspunzand tuturor asteptarilor clientilor.

Animata mereu de entuiziasmul de a descoperi lucruri noi, de modul de a expune in cuvinte simple detaliile si exemple inovatoare, imbina comunicarea comerciala online cu insight-uri valoroase despre oameni, relatii si esenta de motivatie.

O poti urmari pe    Facebook   Instagram sau  LinkedIn 

Ioana este licentiata in Jurnalism (2014) la Facultatea de Stiinte Socio-Umane din cadrul Universitatii "Lucian Blaga" Sibiu, iar apoi a continuat cu o specializare postuniversitara de master in "Publicitate si Brand" (2016) in cadrul aceleiasi facultati.

De la acelasi autor

Articole asemanatoare