Ioana

Ioana Albulescu

Ioana Albulescu este Ecommerce Product Manager in echipa Albacom Biz fiind de profesie un jurnalist convertit in advertiser pasionat de crearea de continut online dedicat ecommerce-ului.

Dedicata scrisului si-a transformat pasiunea in profesie devenind absolventă de Știinte ale comunicării, ramura Jurnalism, iar mai apoi de Masterat in domeniul Publicitatii si Brandului (Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu), iar amprenta jurnalistica i-o poti urmari rasfoind online reportaje si articole pe StirisireportajeAlba.

Mindsetul ecommerce este intr-o continua schimbare prin urmare isi converteste inclinatia de a comunica friendly, eficient si onest in capacitatea de a crea continut calitativ ce trebuie sa treaca testul de anduranta al dinamicii, imprevizibilului si sa prinda o forma utila si placuta, raspunzand tuturor asteptarilor clientilor.

Animata mereu de entuiziasmul de a descoperi lucruri noi, de modul de a expune in cuvinte simple detaliile si exemple inovatoare, imbina comunicarea comerciala online cu insight-uri valoroase despre oameni, relatii si empatie si o poti asculta aici, intr-un podcast dedicat esentei de motivatie.

O poti urmari pe Facebook sau LinkedIn sau o poti asculta la “Posibilul din Imposibil”.

De la acelasi autor