lcp
SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Hartia foto PROCART – calitate la preturi mici!

Hartie foto de calitate la super preturi

Hartia foto PROCART – calitate la preturi mici!

Fotografiile opresc timpul in loc si capteaza momentele frumoase si speciale din viata noastra. Ne place sa facem multe poze, sa surprindem fiecare moment, zambet si peisaj interesant, suntem foarte pasionati de selfie-uri si aproape nu este zi fara o fotografie.

Cand mergem in vacanta, vrem sa pastram cu noi fiecare clipa, fie cand ne relaxam la plaja, fie escaladam un munte ori descoperim locuri noi. Evenimentele importante din viata noastra sunt de obicei surprinse de fotografi profesionisti, dar ne raman multe lucruri frumoase care merita fotografiate :)

Asadar este pacat sa lasam momentele si lucrurile ce ne-au impresionat la un moment dat uitate in telefon sau calculator. Putem profita de avantajele tehnologiei si sa ne printam singuri acasa pozele, iar datorita costurillor reduse ale acestei optiuni vom avea libertatea de a avea mai multe fotografii favorite.

Imprimarea acasa a fotografiilor este un proces simplu si rapid, dar trebuie tinut cont ca pentru fotografii adevarate este necesara o hartie speciala, mai groasa si cu o textura aparte, care va oferi intensitate culorilor si fotografiilor dumneavoastra.

Pentru a obtine o fotografie de succes este foarte important sa alegeti o hartie fotografica de calitate. Noi, la Cartuseria.ro, ne propunem sa va ajutam sa redescoperiti bucuria unei fotografii imprimante pe hartie, cu atat mai mult cand este o reusita proprie.

Astfel va oferim hartia fotografica perfecta pentru proiectul dvs, fie doriti sa realizati un album foto, o rama sau un tablou, dar si carti de vizita sau chiar haine cu logo-uri si fotografii.

Hartia foto este taiata exact la dimensiunile potrivite pentru proiectul dumneavoastra, cum sunt majoritatea ramelor si albumelor foto (10x15 cm, 9x13cm, A4, A3), doar setati imprimanta la dimensiunea dorita.

De asemenea hartia foto are diverse texturi speciale: lucioasa si foarte lucioasa, mata, canvas, cu aspect de piele, de coaja, de panza, fina ca matasea... trebuie doar sa va alegeti preferata.

Daca sunteti in cautarea hartiei foto perfecte, va propunem hartia foto Procart, marca noastra proprie, care asigura o fotografie imprimanta de mare calitate, la cele mai bune preturi.

Avantajele hartiei foto

  • fotografiile se usuca imediat ce sunt scoase din imprimanta

  • obtineti aceeasi calitate a fotografiilor ca si cele procesate intr-un centru special

  • sunt rezistente la decolorare si amprente, unele tipuri de hartie foto fiind rezistente si la apa (RC coated)

  • gasiti gama foarte variata de texturi: lucioasa, extra lucioasa, mata, canvas si altele

  • este disponibila in diverse culori: alb, argintiu, auriu, transparenta, fosforescenta

  • este potrivita pentru diverse proiecte si utilizari: albume sau rame foto, tablouri, magneti de frigider personalizati, stickere autoadezive etc. 

Mai jos va prezentam tipurile de hartie foto disponibile pe site-ul nostru, in functie de tipul de imprimanta si de destinatia hartiei.

HARTIE FOTO INKJET

Hartie foto pentru imprimante inkjet

HARTIE FOTO LASER

Hartie foto pentru imprimante laser

HARTIE TEXTURATA PENTRU CARTI DE VIZITA

Hartie texturata pentru carti de vizita

HARTIE FOLIE FOTO SPECIALA

Hartie folie foto speciala

Trimite continutul

Adauga un comentariu

 (with http://)

Articole asemanatoare