lcp
SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Hartia Foto RC - Resin Coated

Hartia foto RC - resin coated

Hartia Foto RC - Resin Coated

Fotografia este o activitate creativa si interesanta, atat atunci cand este un hobby sau doar in vacante si la evenimente speciale, cat si atunci cand devine o meserie.

Fotografiile dureaza foarte mult in timp si pot fi impartasite generatiilor urmatoare, ramanand amintiri si dovezi concrete ale trecutului. Fotografiile neprotejate pot fi pastrate intre 10 si 40 de ani, in functie de lumina ce actioneaza asupra lor. De exemplu, daca lasati o fotografie pe bordul masinii intr-o zi torida de august, pana seara se poate ca imprimarea sa fie stearsa in intregime si sa o pierdeti definitiv.

Vestea buna este ca atunci cand sunt depozitate intr-un album foto, momentele frumoase din viata noastra pot rezista pana la 100 de ani!

Tehnologia ne permite acum sa ne printam direct fotografiile, fara a apela la un studio profesionist, si sa obtinem imagini de calitate din confortul casei sau al biroului propriu.

De aceea, pe langa partea de protejare a fotografiei deja printate, este necesar sa fim atenti la unele aspecte inainte de printarea propriu-zisa.

Ce importanta are grosimea sau greutatea hartiei?

Imaginati-va hartia foto ca un burete ce absoarbe umezeala. Atunci cand este imprimata o imagine, hartia se curbeaza deoarece partea imprimata este incarcata cu cerneala din imprimanta, iar acest strat devine supradimensionat, in timp ce spatele ramane neschimbat. Partea buna este ca odata cu uscarea cernelii, hartia foto redevine plata :)

In ce priveste grosimea hartiei regula este foarte simpla: cu cat este mai groasa, cu atat calitatea imaginii va fi mai buna.

De exemplu, in cazul unei hartii cu greutatea (sau grosimea) de 270 g/mp, asa cum este aceasta Hartie Foto Minolta, fenomenul de curbare nu va fi atat de pronuntat, iar fotografia obtinuta se va indoi mai greu, fiind mai rezistenta.

Fotografiile pot fi rezistente la apa?

Raspunsul este DA!

Din acest motiv, cel mai recomandat si, totodata, cel mai folosit tip de hartie foto este hartia RC – Resin Coated. Aceasta hartie are un strat microporos (sau nanoporos) de protectie intre hartia de baza si stratul imbibat cu cerneala, realizat din unul sau doua straturi de rasina.

Hartia RC arata si se comporta exact ca si hartia foto de laborator, iar cel mai mare avantaj este faptul ca prezinta rezistenta la apa, la incretire si la curbare! Durata de viata a fotografiilor creste astfel, ceea ce ne dorim cu toti, indiferent de tema fotografilor noastre.

In plus, are o greutate mare si imaginile obtinute vor fi exceptionale, iar uscarea cernelii are loc instantaneu, functionand foarte bine si cu imprimante cu viteze mari de imprimare.

Desi este putin mai costisitoare, hartia foto RC este cea mai bine vanduta hartie foto de pe piata, avantajele fiind de necontestat. Acest tip de hartie foto este recomandat atat pentru realizarea fotografiilor personala, cat si a celor comerciale ori a albumelor digitale.

De ce sa alegeti Hartia Foto Minolta RC Premium Glossy?

Hartia Foto RC Premium Glossy a o suprafata super lucioasa, imbunatatita cu stratul de rasina si cu caracteristici suplimentare care prelungesc durata de viata a fotografiilor, precum rezistenta sporita la apa si la umiditate.

Pe langa avantajele hartiei foto RC descrise mai sus, hartia foto Minolta va propune si un ambalaj mare in topuri mari de 20, 50 sau 100 coli.

Direct taiata in formate precum 4R (10x15cm), 5R (13x18cm) sau A4, este avantajos impachetata, iar raportul calitate / pret este unul excelent!

Veti obtine o hartie foto de calitate si fotografii rezistente pana la 100 de ani!

Hartie foto Minolta RC Premium Glossy

Trimite continutul

Adauga un comentariu

 (with http://)

Articole asemanatoare