lcp

Ai auzit de baloanele printabile personalizabile?

Tu ai auzit de baloanele printabile personalizabile?

Baloanele inveselesc pe toata lumea, de la mici la mari, fiind potrivite cu orice ocazie! Vei obtine o atmosfera de poveste daca alegi sa decorezi camera copilului cu baloane ce infatiseaza personajele indragite si favorite sau baloane cu momentele frumoase petrecute impreuna.

Petreceri colorate si vesele cu baloane personalizate

Atunci cand organizezi o petrecere, baloanele vor fi intotdeauna la moda si de efect, fiind accesoriile cu care mergi la fix si impresionezi toti invitatii.

Daca si tu adori baloanelele, ne bucuram sa iti spunem ca acum le poti printa direct acasa, cu orice imagine iti doresti. Surprinde-i pe cei dragi cu fotografiile si amintirile cele mai dragi, printate pe o multime de baloane.

Baloanele printabile personalizabile sunt foarte usor de creat si le poti realiza acasa, cu ajutorul unei imprimante inkjet obisnuite.

Kodak vine in intampinarea nevoilor tale si a inclus in pachet tot ce ai nevoie pentru crearea unor baloane personalizabile, minunate, ce vor fi indragite si apreciate de toata lumea.

Fie alegi coli cu dimensiunea A3, fie coli A4, in functie de cat de mari vrei sa fie baloanele tale, vei primi o multime de accesorii si anume: folii pentru printarea baloanelor de diferite forme (inimioare, mingi si stelute), bete, capace si valve.


Pe langa faptul ca reduci semnificativ costurile fata de cumpararea unor baloane si accesorii pentru petrecere, printarea si personalizarea acestor baloane de la Kodak poate fi transformat intr-un proiect distractiv de realizat impreuna cu cei mici.

Aplicatia dedicata realizarii baloanelor printabile se numeste EZ-Balloon, iar cu ajutorul ei iti va fi foarte usor sa potrivesti perfect imaginile in forma de inima, minge sau stea!

Comanda AICI baloanele printabile personalizabile de la Kodak! Distractie placuta!

Trimite continutul

Adauga un comentariu

 (with http://)

Articole asemanatoare