Mini tastatura pentru Smart TV, unul din cele mai utile gadgeturi

Mini tastatura pentru Smart TV, unul din cele mai utile gadgeturi

Mini tastatura pentru Smart TV, unul din cele mai utile gadgeturi

Mini tastatura este un accesoriu multimedia excelent si un gadget interesant pentru pasionati.

Profitati la maxim de functiile televizorului dvs smart! Cu ajutorul unei minitastaturi puteti naviga liber pe internet, la fel de usor ca folosirea unui laptop sau computer, pentru a citi o informatie si a accesa orice pagina de internet.

Desi de dimensiuni reduse, mini tastatura wireless este un gadget complex, multifunctional, cu diverse functii si butoane speciale care fac utilizarea ei placuta si usoara. Are insa dimensiunea perfecta care va permite sa ajungeti la toate tastele, inclusiv touchpad, cu cele doua degete mari de la maini, astfel va fi la fel de usor de folosit ca si o telecomanda!

Se conecteaza la smart TV prin intermediul functiei bluetooth sau folosind receiverul wireless al televizorului, dovedindu-se un accesoriu multimedia extrem de util.

Majoritatea mini tastaturilor incorporeaza, intr-un format redus si practic, doua elemente esentiale si anume functiile unei tastaturi obisnuite completate de cele ale unui touchpad clasic.

Autonomia unei mini tastatruri este ridicata, iar bateria tine foarte mult chiar si folosita frecvent. In plus, unele modele sunt iluminate, ceea ce pe intuneric va fi tare de folos!

Eleganta si portabila, mini tastatura este rezistenta si creata cu scopul de a va imbunatati experienta navigarii pe smart TV, lucru care poate fi dificil doar cu o telecomanda!

Pe site-ul nostru gasiti o multime de modele de mini tastaturi, click AICI si alegeti-o pe cea potrivita pentru dvs!

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)