lcp
SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Pistolul de lipit cu silicon cald - un ajutor in casa ta

Cum functioneaza pistolul de lipit cu silicon?

Pistolul de lipit cu silicon cald este de un mare ajutor in fiecare casa, ajutand la realizarea micilor reparatii, a diverselor proiecte practice si chiar a unor accesorii si decoratiuni detaliate.

Foloseste batoane (baghete) solide de silicon pe care le incalzeste pana devin lichide si in cateva minute este gata de folosinta.

Siliconul cald imbina curat si de durata aproape orice materiale, de la hartie si carton, plastic, textile si piele, pana la sticla si fibra de sticla, ceramica, piatra sau pluta, lemn etc.

Ideea este ca atunci cand aveti nevoie sa lipiti materiale foarte diverse, un pistol cu silicon este alegerea cea mai practica si la indemana.

Imbinati pragmatismul cu creativitatea

Cu un pistol de lipit cu silicon incalzit veti repara singur o multime de lucruri defecte prin casa, curat si rapid. Despre ce reparatii e vorba, concret? De exemplu, lipiti obiecte sparte sau crapate, tevi de plastic, chiar si cele dintr-un mediu umed, la fel izolati legaturile electrice din spatii umede, reconditionati carti si obiecte deocrative, puteti fixa sertarele sau spatele unui dulap, iar lista este completata la nesfarsit de nevoile dumneavoastra.

Daca sunteti o persoana practica si pragmatica, veti realiza personal toate micile reparatii prin casa, fara a depinde de altcineva si fara unelte costisitoare sau complicate.

In situatia in care printre hobby-urile dvs se numara mestesugirea obiectelor si crearea decoratiunilor handmade, veti profita din plin de un pistol de lipit cu silicon. Pe piata gasiti exact siliconul de care aveti nevoie – atat incolor, cat colorat simplu sau cu sclipici. Asadar puteti ascunde lipitura sau o puteti folosi ca pe un accesoriu la vedere. Creati usor obiecte de artizanat, podoabe si bijuterii, martisoare si globuri de Craciun, felicitari, machete, lumanari, decoratiuni si multe alte lucruri originale, apreciate de copii si de adulti deopotriva. Atentie doar ca aceste pasiuni pot deveni mai mult decat un hobby, iar daca veti deveni atat de bun veti putea incepe o afacere!

Ce trebuie sa stiti cand utilizati pistolul de lipit cu silicon cald?

In primul rand trebuie sa aveti grija ca siliconul topit este foarte fierbinte. Este obligatoriu sa nu atingeti direct cu mana nici siliconul ce curge, nici lipitura pana nu se raceste complet, deoarece poate provoca arsuri serioase. De aceea, este recomandat sa nu lasati pistolul cu silicon la indemana copiilor pentru ca se pot arde foarte rau. Orice model de pistol cu silicon are un buton ("tragaci") care va ajuta sa apasati batonul de silicon exact atat cat aveti nevoie sa fie topit, de aceea nu este o idee buna sa insistati sa apasati pe bagheta, pentru ca siliconul fierbinte va curge prea mult si va fi greu de oprit. Ca o ultima precizare mentionam ca batoanele de silicon sunt pe marimi (de exemplu 7mm, 10mm, 11mm, 12mm), iar atunci cand vreti sa le achizitionati rezerve pentru pistolul d elipit cu silicon este bine sa stiti exact ce dimensiune se potriveste.

Majoritatea pistoalelor de lipit se conecteaza direct la priza, deoarece au nevoie de putere sa topeasca batonul de silicon. Tragaciul ajuta la dozarea lipiciului si va topi siliconul doar cand actionati butonul, oferindu-va astfel tot timpul necesar pentru a potrivi obiectele ce vor fi lipite.

In timp ce magazinele fizice au o oferta destul de limitata in acest domeniu, online gasiti usor un pistol de lipit ieftin, care va indeplini nevoile dumneavoastra. Pe langa pretul avantajos de care veti beneficia, veti gasi toate informatiile necesare si veti scuti timpul cu cautarea prin magazine a unui pistol de lipit de calitate.

AICI gasiti modele de pistoale de lipit cu silicon cald disponibile pe Cartuseria.ro, iar mai jos vedeti pistoalele preferate de clientilor nostri :)

Pistol de lipit cu silicon cald

Pistol de lipit cu silicon incalzit

Trimite continutul

Adauga un comentariu

 (with http://)

Articole asemanatoare