lcp
SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Produse ergonomice pentru un confort sporit la birou

Munca de birou vine cu o serie de avantaje notabile precum: mediu de lucru curat, un ambient placut, tinute business, interactiune zilnica cu persoane interesante, evenimente importante si un program de lucru decent, aspecte care conteaza mult pentru a avea o atitudine pozitiva, pentru a ne simti bine la job si evident, pentru a ne bifa cu succes task-urile zilnice. Cu toate ca avem un job pe care il indragim, munca repetitiva si pozitia statica la birou poate deveni obositoare in timp, putem intampina de asemenea diferite probleme de sanatate motiv pentru care suntem mereu in cautare de metode care sa ne ofere un confort sporit la locul de munca.

Daca pentru a ne eficientiza munca, ne folozim zilnic de fel si fel de aparaturi si instrumente destinate activitatilor de birou precum instrumente de scris, articole de organizare, table magnetice si aparaturi performante de print si taiat cu precizie, pentru confortul nostru trebuie sa facem la fel alegeri inspirate si potrivite nevoilor noastre. In acest sens, alegerea unor produse ergonomice pentru birou ne vor fi de mare ajutor si ne vor oferi confort sporit in orele pe care le petrecem la birou, pe scaun, lucrand atent la calculator sau la un proiect important. Diversitatea acestor produse destinare confortului la birou este astazi vasta, insa printre cele mai importante si utile produse ergonomice merita sa le mentionam pe urmatoarele:

Scaun pentru birou ergonomic

Scaunul de birou ergomonic

Cel mai reprezentativ si important produs in acest sens este fara indoiala acest scaun de birou ergonomic, pe care petrecem o buna parte din timp si care este esential sa ne ofere confort si evident, o pozitie corecta a corpului. Rotativ, reglabil in functie de preferintele noastre, cu tetiera si suporti pentru maini, scaunul ergomonic este ideal pentru orice persoana care petrece multe ore la birou.

Masa ajustabila pentru birou

Masa ajustabila pentru birou

Aceasta masa ajustabila pentru birou este ideala pentru persoanele care nu pot lucra la birou doar in pozitie de sezut. Usor si rapid de transformat si ajustat la inaltimea dorita, aceasta masa ne ofera posibilitatea de a lucra intr-o pozitie comoda atat in sezut cat si in picioare, strict in functie de nevoile si preferintele noastre.

Suport ergonomic pentru picioare

Suportul ergonomic pentru picioare

Cu inaltime reglabila si ideal pentru a va odihni picioarele intr-o pozitie comoda in timp ce stati la birou, acest suport ergomonic pentru picioare este la fel o achizitie benefica pentru oricine, deoarece daca mentinem picioarele intr-o pozitie confortabila, cu inclinarea la un unghi de 30 de grade vom facilita circulatia sangelui si vom combate durerile resimtite la nivelul acestora.

Suport ergomonic pentru brate

Suportul ergomonic pentru brate

Un astfel de suport ergonomic de brat ne va fi de un real ajutor, deoarece orele multe petrecute in fata calculatorului ne pot cauza disconfort si dureri la nivelul bratelor, iar acest suport ne poate oferi o pozitie mult mai confortabila. Utilizand un astfel de suport ergomonic vom reduce considerabil durerile resimtite la nivelul bratelor si astfel mainile noastra vor sta mereu intr-o pozitie corecta si confortabila.

Suport ergomonic pentru mana cu mousepad

Suport ergonomic pentru mana cu mousepad

Un accesoriu surprinzator de util este si acest suport ergonomic pentru mana cu mousepad, care ne ofera suportul necesar pentru mana cu care operam mouse-ul. Acest suport va mentine brantul si mana intr-o pozitie lejera si corecta si automat vom observa ameliorari ale durerilor pe care le simtim zi de zi iar stare de greutate si de oboseala se va reduce notabil.

Covoras protectie pardoseala

*Covorasul pentru protectia pardoselii

Desi nu face parte din lista produselor ergomonice pentru birou, acest covoras de protectie pardoseala este una dintre cel mai comune achizitii ale tuturor persoanelor care au un job de birou sau care lucreaza de acasa. Acest covoras se fizeaza usor, impiedica alunacarea si mai mult decat atat, previne cu succes zgarieturile si deteriorarea pe care ar produce-o scaunul de birou la nivelul pardoselei.

Asadar, pentru a avea parte de confort la birou si pentru a sta intr-o pozitie cat mai comoda si mai corecta, va invitam sa vizualizati catalogul nostru online de produse ergonomice pentru birou si sa faceti cele mai bune alegeri pentru dumneavoastra in acest sens!

 

Trimite continutul

Adauga un comentariu

 (with http://)

Articole asemanatoare