lcp
Chat pe WhatsApp
SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Rame Foto Frumoase

POZELE TALE PREFERATE MERITA O RAMA FRUMOASA

Inca din vremuri stravechi, pictorii isi cautau cele mai potrivite rame pentru picturile lor. De ce acordau atat de multa atentie acestui lucru? Dintr-un motiv foarte simplu, rama din jurul unei opere de artă este un detaliu important al lucrarii, care completeaza și ridica valoarea acesteia, prezentand-o privitorului in cea mai buna lumina posibila.

De multe ori, devenim si noi pictorii vietii noastre. Aparatele foto au facut ca acest lucru sa fie obtinut cu o singura apasare a butonului. Noi trebuie doar sa fim pregatiti sa capturam cele mai frumoase momente din jurul nostru, sa oprim timpul in loc si sa ne amintim mereu de clipele care ne-au adus fericire.

La Cartuseria ne-am propus sa te ajutam sa pui cat mai bine in evidenta pozele tale preferate, punandu-ti la dispozitie rame de diferite dimensiuni, modele si texturi. De asemenea, gama culorilor este atat de larga, incat vei gasi cu siguranta un model care se va asorta cu ambianta pozelor tale. Cum poti explora ramele noastre foto? Foarte simplu: trebuie doar sa apesi AICI si vei fi trimis direct la pagina pe care vei gasi o multitudine de rame foto interesante!

Te-ai hotarat care va fi urmatoarea fotografie pe care vrei sa o inramezi?

  • Fotografia ta preferata din ultima excursie?

  • Primii pasi ai copilasului tau?

  • Poza voastra de la nunta?

  • O reuniune recenta cu prietenii tai?

Sau poate ai mai multe fotografii preferate prin care vrei sa reconstruiesti momentele deosebite din viata ta:

  • Fotografiile de la fiecare aniversare a baiatului sau fetitei tale, ca sa vezi in fiecare zi cat de frumos a crescut;

  • Cele mai frumoase momente de la botez si cele mai dragi persoane care v-au fost alaturi;

  • Clipe deosebite de pe parcursul relatiei voastre;

  • Sau alte momente deosebite pe care le-ai trait impreuna cu cei apropiati.

Oricare este alegerea ta, exista rame foto prin care sa pui foarte usor in valoare fotografiile tale. Poti opta pentru rame cu o singura imagine sau rame de dimensiuni mari, cu forme deosebite, care pot sa expuna o secventa de 2 pana la 11 fotografii, de diferite forme si dimensiuni.

Fotografia ta poate primi mai multa personalitate cu ajutorul materialelor si texturilor foarte diversificate pe care ti le punem la dispozitie. Este vorba despre rame create din lemn, metal, ceramica, aluminiu, carton rigid plastificat, sticla, textil, piele ecologica sau plastic.

Cum anume putem utiliza ramele foto?

Ramele foto au un rol multiplu. Pe langa faptul ca incadreaza fotografiile tale preferate, sunt si un obiect de decoratiune interioara pe care il poti alege astfel incat sa se potriveasca perfect cu decorul casei tale. Le poti prinde pe perete sau le poti aseza pe birou, noptiere sau rafturi.

Poti alege diferite stiluri, care sa completeze decorul casei tale, deoarece ai la dispozitie rame moderne, rame vintage, rame shabby chic, rame pentru camera copilului sau rame clasice care se potrivesc cu orice tip de decor. In plus, poti integra rama in decorul casei tale chiar si prin materialul din care este confectionata, deoarece vei gasi rame din lemn, metal, ceramica sau sticla.

Daca vrei sa prinzi ramele foto intr-un mod creativ pe perete, iata si cateva aranjamente din care te poti inspira:

Rame foto pentru perete

Ramele foto pot reprezenta si un cadou deosebit pe care il putem oferi celor dragi. Dar nu uita, daca vrei sa oferi un astfel de cadou, adauga fotografiile tale preferate ca sa creezi un cadou unic si personalizat.

Trimite continutul

Adauga un comentariu

 (with http://)

Articole asemanatoare