lcp

Robinetul electric – Util in orice bucatarie si nu numai!

In ultimii ani, robinetii electrici au devenit unele dintre aparatele indispensabile in bucatarie si nu numai, utilitatea lor fiind avantajoasa in diferite alte locatii si spatii precum bucatarii de vara si case de vacanta, ateliere, garaje sau alte incapere unde nu exista apa calda. Un robinet electric este probabil, cea mai utila completare in orice bucatarie, cu functie de incalzirea rapida a apei, economisind astfel timp pretios, un aspect atat de important in vremurile pe care le traim unde toata lumea isi doreste si se asteapta la rezultate eficiente instantanee.

Robinet electric

Fie ca doriti sa inlocuiti vechiul robinet din bucatarie sau in bucataria noua preferati aparate performante care sa va ofere cele mai bune rezultate in numai cateva secunde, un astfel de robinet electric, modern si eficient se va integra perfect in locuinta dumneavoastra, indiferent de stilul de amenajare existent.

Cum functioneaza robinetii electrici?

Un robinet electric pentru apa calda foloseste un rezervor care instalat sub chiuveta si este conectat la retea, mentinand astfel o alimentare constanta de apa cald. Robinetii care incalzesc apa instantaneu au o capacitate de 2,5 litri in rezervor, iar in interiorul acestuia exista un element performant de incalzire care fierbe apa la o temperatura foarte ridicata, de aproximativ 98°C. Astfel vorbind, cand deschidem robinetul, apa fierbinte curge la fel ca si la un robinet obisnuit, diferenta fiind ca apa este fierbinte instant si nu trebuie sa mai asteptam sa se incalzeasca.

Mai mult decat atat, robinetii electrici prezinta cateva avantaje notabile printre care merita sa le mentionam pe urmatoarele:

Modern si stilat

Exista diverse optiuni de robineti electrici pentru apa calda, insa ceea ce veti observa la toate modelele de astfel de aparate este faptul ca sunt fabricate intr-un stil deosebit si afiseaza o varietate de finisaje astfel incat sa se incadreze perfect in bucatariile amenajate in stil modern, insa pot fi montate la fel de bine si in setarile traditionale. Aceste aparate pot configura atat apa calda cat si rece si bifeaza cu succes toate casutele unui robinet de bucatarie moders si stilat. Printre cele mai reprezentative modele de astfel de aparate este acest robinet electric cu afisaj LCD si touchscreen, un modeld e ultima generatie, modern, un aparat cu stil care va fi piesa de rezistenta in bucataria dumneavoastra moderna!

Convenabil si flexibil

Un robinet de apa calda prezinta flexibilitate, deoarece ofera apa fierbinte intr-o clipa! Astfel vorbind, daca doriti o ceasca de ceai sau sunteti in intarziere si trebuie sa pregatiti cina rapid, nu trebuie sa asteptati minute in sir ca apa sa fierba, deoarece un astfel de robinet va va oferi apa fierbinte instant. Mai mult decat atat, unul dintre avantajele cele mai mare ale acestor aparate este si faptul ca au o temperatura reglabila, adica putem seta apa la temperatura dorita.

Multifunctional

Faptul ca ne poate oferi atat apa fierbite instant cat si apa rece, acest robinet electric este fara indoiala un aparat multifunctional util in orice bucatarie! Apa clocotita pentru ceai sau cafea, pentru fieberea pastelor intr-un timp foarte scurt sau sotarea legumelor pe plita, robinetul electric este completarea necesara in bucataria dumneavoastra, un real ajutor in orice situatie.

Usor de instalat

Un astfel de robinet electric inlocuieste cu succes robinetul normal de bucatarie, insa ne ofera mai multe avantaje! Montat cu usurinta la chiuveta din bucatarie, din baie sau chiar si la cada, si ne referim aici la un robinet electric cu furtun si para de dus, putem afirma ca un astfel de aparat este indispensabil intr-o locuinta, deoarece ne va oferi apa calda instant, oricand si oriunde avem nevoie.

Economiseste timp

Suntem mereu pe fuga, grabiti si impartiti intre multe taskuri, motiv pentru care orice ajutor care sa ne simplifice activitatile este binevenit, acesta fiind si cazul robinetilor electrici care ne ofera rezultatele dorite intr-o clipa, adica apa calda instant! Petrecem mult timp in bucatarie motiv, sa gatim, sa spalam vase etc., iar un robinet electric ne va ajuta sa economisim timp pretios! La fel este si la dus, unde cu un robinet uzual asteptam nerabdatori ca apa sa fie calda si ideala pentru a ne relaxa, insa cu un robinet electric totul decurge neasptat de repede astfel incat sa ne putel spala si pregati intr-un timp mult mai scur, zi de zi!

Economiseste bani

Robinetii electrici merita din plin investitia suplimentara, deoarece pe termen lung vom observa scaderi notabile la factura de energie electrica. Spre exemplu, timpul de fierbere a unul litru de apa in fierbator este in medie de 4 minute, iar acest lucru presupune un consum de energie electrica costisitoare case se poate reduce eficient cu implementarea unui robinet electric.

In concluzie, utilitatea unui astfel de aparat electric ne ofera numai avantaje, din foarte multe puncte de vedere, poate fi montat cu usurinta si utilizat in locuinta personala, la casa de vacanta, la locul de munca, in ateliere, garaje sau oriunde avem nevoie de apa calda pentru a gati, spala, curata etc., economisind de altfel timp si bani!



Trimite continutul

Adauga un comentariu

 (with http://)

Articole asemanatoare