lcp

Sevalete, panza, pensule si acuarele – accesoriile ideale pentru pasiunea ta!

Vremurile in care traim sunt solicitante pentru foarte multi dintre noi, cu joburi stresante si obositoare, cu mult prea multe activitati extra de care trebuie sa ne ocupam dupa munca, ceea ce ne solicita si mai mult, insa in toata agitatia aceasta, trebuie sa gasim o modalitate prin care sa reusim sa ne destresam, sa ne deconectam de la cotitian si de ceea ce facem pe mod automat, mereu. Iar cea mai buna modalitate in acest sens, este aceea de a descoperi un hobby care sa ne incante, sau de a reveni la un hobby mai vechi pe care l-am abandonat tocmai din lipsa de timp.

Hobby-urile noastre reprezinta unele dintre cele mai placute, relaxante si indragite activitati pe care le intreprindem de fiecare data cand avem ocazia, iar multi dintre noi se bucura de aceasta placere zi de zi, ceea ce este foarte benefic, pe cand altii doar ocazional, insa de acele momente profita din plin! Hobby-urile difera de la om la om, insa exista numeroase persoane care impartasesc aceleasi pasiuni, iar una dintre cele mai comune modalitati de relaxare este pictura, un hobby care ne ofera posibilitatea de a ne destinde, de a ne bucura de lucruri simple si 'de a vedea viata si in alte culori'! Nu trebuie sa fim experti in pictura pentru a ne bucura de aceasta activitate si nici nu trebuie sa urmam un tipar anume, putem picta dupa bunul plac, ceva specific sau pur si simplu sa ne punem sentimentele pe panza, in culori care se potrivesc starii noastre, exact asa cum simtim, libertate in exprimare! Asadar, chiar daca suntem la inceput de drum cu acest hobby sau am revenit la o veche pasiune, cu siguranta stim ca avem nevoie de cateva produse specifice pentru aceasta activitate si anume: sevalete si panza picturapensule pentru pictura si evident, acuarele!

Pictura pe sevalet

Accesoriile de pictura sunt cele mai importante produse in procesul de creatie si diversitatea acestora este foarte bogata, insa incet-incet putem descoperi cum si cu ce ne place sa lucram mai mult, de la pensule, acuarele si pana la dimensiunea panzei pe care ne place sa pictam.Asadar, in urmatoarele randuri va vom ajuta sa alegeti accesoriile ideale pentru hobby-ul dumneavoastra care va aduce atata placere.

Panza pentru pictura

Procesul de creatie nu ar putea fi savarsit fara baza in fine, fara panza de pictura pe care putem asterne peisaje, natura statica, portrete, arta abstracta sau pur si simplu mixuri de culori care sa ne reflecte starea si automat sa ne faca sa ne simtim mai bine, mai eliberati. Panza pictura este fundamentul creatiilor dumneavoastra si aceste accesorii se regasesc in diverse dimensiuni si modele, de la marimi mici de 15x15 cm si pana la panza pictura pe sasiu de 100x100 de cm, dimensiune mare pentru creatii spectaculoase. In forme dreptunghiulare, patrate, ovale sau rotunde, panzele din bumbac sunt fixate pe sasiu din lemn pentru o executie cat mai precisa si pentru a realiza picturi deosebite pe care mai apoi sa le puteti expune in locuinta dumneavoastra, la birou sau chiar si sa le oferiti in dar persoanelor dragi.

Trepiedul

Pentru a putea avea o experienta placuta si pentru a putea picta intr-o pozitie relaxanta, iar rezultatul final sa ne multumeasca pe deplin, un trepied este cea mai buna achizitie in acest sens. Din structura metalica sau un trepied sevalet pictura din lemn de fag, de dimensiuni diverse si cu caracteristica de a fi reglabil in functie de preferintele si nevoile dumneavoastra, acest suport este ideal pentru a picta acasa, in parc, la munte si oriunde doriti sa va relaxati prin aceasta frumoasa activitate. Cu toate acestea, de inceput va propunem sa optati pentru un sevalet cu canvas, un set de trepiet din lemn, de masa, cu panza de bumbac de dimensiuni ideale pentru primele creatii, o investitie minima dar suficienta!

Acuarelele

Produsele indispensabile din procesul de pictura sunt categoric culorile, acuarelele de diverse compozitii pe care le puteti achizitiona fie la set, fie individual, in functie de nevoile dumneavoastra. Printre cele mai bune alegeri de acuarele pentru pictura pe panza canvas sunt urmatoarele: set 12 culori pigmentate temperaset vopsea guasavopsea acrilicaset vopsea pe baza de ulei, toate acestea enumerate se regasesc in seturi de 12 culori principale, insa aceste achizitii se pot realiza si sub forma individuala de vopsea acrilica tub, optiuni care va ofera o paleta mult mai larga de culori ideale pentru creatiile dumneavoastra.

Pensule si alte accesorii

Pentru a asterne culorile pe panza, este evident ca avem nevoie de pensule pentru pictura, accesorii indispensabile in procesul de creatie! Aceste accesorii de pictura se regasesc intr-o varietate de modele, de diverse dimensiuni si cu forme diferite de varf, astfel incat sa le puteti alege pe cele potrivite stilului dumneavoastra de pictura. Un pont extra pentru cei aflati la inceputul acestei activitati placute, cei care isi doresc sa picteze pe sevalet, pensulele cu codite lungi sunt cele mai potrivite in acest sens. Pe langa pensule, care ne sunt indispensabile, avem nevoie si de o paleta pentru pictura pentru a putea imbina culorile dorite si de un pahar pictura in care sa ne spalam pensulele pentru a putea picta in voie, cu pensule curate de fiecare data.

Pictura este placuta, relaxanta, o activitate care ne poate inviora si un hobby care ne poate aduce multe satisfactii, iar daca va doriti o metoda frumoasa si colorata prin care sa va destresati, aceasta cu siguranta este printre cele mai potrivite ocupatii recreative.

Asadar, daca sunteti in cautare de produse ideale pentru pictura, magazinul online Cartuseria.ro va intampina cu cele mai bune preturi la panza pentru pictura pe sasiu, sevalete, trepiede, acuarele si pensule, tot ce aveti nevoie pentru hobby-ul dumneavoastra!

Trimite continutul

Adauga un comentariu

 (with http://)

Articole asemanatoare