lcp
SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Smartband - Tehnologia la (inde)mana!

Smartband - Tehnologia la (inde)mana!

Bratara inteligenta Sovogue V08

Bratara fitness Sovogue V08 este un gadget inovator ce va simplifica viata de zi cu zi, ajutandu-va sa va urmariti activitatile si chiar mai mult - sa va monitorizati si sa va ingrijiti de sanatatea dvs.

O tehnologie complexa portabila, smartband V08 este prevazuta cu 15 functii si se conecteaza prin bluetooth la orice dispozitiv cu Android sau iOS, inregistrandu-va activitatea in fiecare moment, atat ziua, cat si noapea.

Display-ul generos cu diagonala de 1 inch si afisaj OLED este prevazut cu un butron touchscreen, facand utilizarea bratarii inteligente o adevarata placere.

Bratara va masoara in timp real presiunea sanguina si ritmul inimii, va numara pasii si distanta parcursa in fiecare zi, va informeaza despre cuantumul caloriilor consumate si despre calitatea somnului. Toate acestea le puteti urmari in orice moment pe afisajul prietenos al bratarii, in plus, puteti activa o atentionare speciala de sedentarism.

Monitorizare dinamica in timp real

Insa bratara V08 face mult mai multe si va sustine activitatea zilnica, fiind o completare a telefonului mobil. Astfel, va notifica atunci cand sunteti apelat, afisand numele apelantului, iar cand primiti un mesaj aveti posibilitatea sa vizualizati o parte din mesaj. Va scuteste de cautarea telefonului prin geanta, in spatiile aglomerate, si puteti vizualiza discret apelurile si mesajele chiar si pe parcursul unei sedinte.

Cu un design modern, poate fi purtata la orice tinuta, afisand ceasul in format digital. Pe langa faptul ca va monitorizeaza calitatea somnului, gratie functiei de alarma va poate trezi intr-un mod placut si sigur, vibrand usor la incheietura.

Confortabila in orice moment

Este rezistenta la apa si are o autonomie de pana la 8 zile, deoarece intra automat in modulul stand-by, economisind bateria, asadar poate fi folosita incontinuu chiar si mai mult de o saptamana.

Smartband impermeabil

Pentru a face utilizarea mai comoda si mai interesanta, bratara V08 are o aplicatie conexa numita “H Band”, gratuita in AppStore si MagazinPlay. Instalati-o in telefonul dvs si creati-va profilul personal, pentru o mai mare acuratete a datelor, apoi incepeti sa monitorizati si sa inregistrati fiecare moment.

Smartband V08 este perfecta pentru sportivi, pentru persoanele cardiace si pentru oricine este interesat de starea de sanatate, fiind un real suport in monitorizarea si imbunatatirea sanatatii.

Smartband V08 - perfecta pentru dvs



Trimite continutul

Adauga un comentariu

 (with http://)

Articole asemanatoare