lcp
SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Termostate Smart – Confort la cel mai inalt nivel!

Traind in era tehnologiei si fiind obisnuiti ca toate lucrurile sa fie mai facile si la indemana, inovatiile sunt aspecte cu care suntem obisnuiti si pe care de cele mai multe ori le integram in viata noastra de zi cu zi sau in locuinta noastra. Legat de locuintele noastre, confortul este primordial si pentru a avea parte de el, incercam sa facem achizitii inteligente pe toate planurile care tin de casa noastra. Printre cele mai reprezentative inovatii in acest sens sunt si aceste termostate inteligente, dispozitive inteligente prin care puteti profita la maxim de sistem de incalzire fara a pierde energie sau bani.

Termostate inteligente Beok

Ce este un termostat smart?

Un termostat inteligent va permite sa creati setari automate si programabile de temperatura pe baza programului zilnic, al conditiilor meteorologice si al nevoilor proprii de incalzire si racire. Avantajul unui termostat smart este faptul ca are capacitatea de a invata modele unei locuinte si de a regla incalzirea si racirea in functie de momentul in care casa este ocupata de catre proprietari sau este pe cale sa fie ocupata. Acest lucru reduce utilizarea sistemelor de incalzire si racire atunci cand nu este nimeni acasa pentru o perioada semnificativa de timp, aspect care ajuta totodata si la econimisirea energiei si evident, a banilor.

Cum ar fi daca ati putea folosi telefonul mobil pentru a programa termostatul sa activeze caldura sau racirea pentru cand va intoarceti acasa? Sau cum ar fi daca termostatul achizitionat ar sti cand va aflati aproape de casa si sa calculeze momentul optim pentru a face casa calda si confortabila pe cand ajungeti acasa? Un termostat poate parea a fi o caracteristica de baza a casei tale, dar poate avea un impact pozitiv asupra facturilor de energie.

Daca sunteti in cautarea unui termostat smart, iata la ce caracteristici trebuie sa fiti atenti pentru a face cea mai buna achizitie in acest sens:

1. Programabil - Termostatele inteligente va permit sa plasati setarile de temperatura într-un program, astfel încat sistemul de incalzire, ventilație si aer conditionat sa functioneze numai cand doriti si la temperatura exacta pe care o doriti. Acest lucru poate economisi bani la factura de energie, deoarece aerul conditionat nu trebuie sa funcționeze atunci cand sunteti departe de casa, dar va poate asigura o temperatura confortabila la intoarcere.
2. Personalizabil - Setarea unui program obisnuit este ideal, dar ce se întampla daca trebuie sa devii de la acel program? Ceva la fel de simplu ca plecarea devreme de la serviciu ar putea insemna sa te intorci intr-o casa rece, in conditiile in care detineti un termostat catre trebuie programat manual de fiecare data. In schimb, termostatele inteligente sunt controlabile prin Internet de oriunde din lume cu ajutorul unor aplicatii specifice care se pot instala pe smartphone sau tableta, astfel incat termostatul tau inteligent functioneaza conform programului tau, nu invers!
3. Inteligent - Termostatele inteligente sunt literalmente concepute pentru invat! Pe masura ce faceti ajustari manuale ale temperaturii, termostatul poate observa acele modificari, va poate detecta modelele si apoi incepe sa prezica cand ati dori sa faceti modificari. Aceste modificari adaptabile la setarile dumneavoastra va pot ajuta chiar sa imbunatatiti eficienta energetica fara a sacrifica confortul.

4. Informativ - La fel ca multe dispozitive inteligente, termostatele inteligente urmaresc o multime de date. Acestea va pot oferi informatii despre utilizarea energiei electrice, va pot furniza rapoarte despre cat timp funcționeaza incalzirea sau aerul conditionat, va pot aminti sa schimbati filtrele, va pot oferi alerte pentru anumite probleme care pot aparea cu sistemul dumneavoastra de incalzie si racire si multe altele.

In plus, aceste termostate inteligente prezinta si cateva specificatii extra notabile precum:

Analytics - Urmarind informatii utile despre utilizarea incalzirii si racirii, termostatele inteligente va ofera o perspectiva mai buna asupra sistemului dumneavoastra si pot identifica oportunitati de economisire suplimentare.
Geofencing - In coordonare cu alte dispozitive care sunt conectate la casa ta inteligenta, termostatul poate spune cand sunteti sau nu acasa. Folosind această tehnologie și algoritmi aferenti, dispozitivul poate detecta când vă aflați în raza de acțiune și poate face ajustările necesare. Apoi poate detecta modele în acele revizuiri și poate crea un nou program recomandat, chiar dacă nu îl programați în mod explicit pentru a face acest lucru.
Zone multiple - Daca sistemul de incalzire/racire al casei poate functiona in diferite zone ale casei , la temperaturi diferite, unele termostate inteligente le pot controla cu aceleasi caracteristici asemenea unui sistem cu o singura zona. Adesea, un termostat inteligent poate interactiona cu mai multi senzori externi, astfel incat sa fie constient de temperatura camerelor individuale, nu doar de aerul din jurul sau.

Pentru a intelege mai in detaliu avantajele implementarii unui astfel de dispozitiv digital inteligent in locuinta dumneavoastra, in randurile urmatoare va vom prezenta doua dintre cele mai reprezentative termostate smart care va vor ofei conforntul necesar. Iata asadar ce termostate inteligente poti alege cu incredere:

Termostat digital wifi, cu ecran LCD, programabil, cu control vocal

Realizat intr-un design modern, cu ecran LCD, acest termostat digital inteligent pentru incalzire termica pe gaz prerezinta cea mai simpla si eficienta solutie pentru controlul temperaturii in locuinta. Dispozitivul ofera un control optim al incalzirii, asigurand astfel un confort maxim, reducand totodata si consumul de energie. Functiile termostatului pot fi accesate de pe smartphone-ul Android sau iOS prin aplicatia Smartlife. Dispozitivul este prevazut cu diferite functii, precum: Wifi, afisarea orei si a datei, temperatura, functie anti-inghet, umiditatea, pornire/oprire, viteza, blocare automata pentru copii, sau diferite alte moduri precum: auto, manual, temporar.

Termostat digital wifi Beok

Termostat inteligent pentru calorifer, programabil, cu control vocal Alexa

Acest termostat inteligent de calorifer poate automatiza si controla de la distanta temperatura din locuinta, reducand in mod considerabil costurile facturilor de energie. Acest dispozitiv poate fi controlad de oriunde cu ajutorul telefonului mobil, fiind compatibil cu iOS sau Android prin aplicatia Tuya Smart/Smart Life. Acesta este compatibil si cu functia de control vocal prin Amazon Alexa sau Google Assistant. Pur si simplu poti controla termostatul pentru calorifer cu ajutorul comenzilor vocale pentru diferite actiuni: pornire/oprire, setare temperatura, etc. Datorita functiei de programare saptamanala ai posibilitatea de a seta temperatura din locuinta astfel incat sa se adapteze la programul tau din cursul saptamanii si intervalul orar dorit, personalizand confortul termic in functie de stilul tau de viata. Mai mult decat atat, acest termostatul Smart pentru calorifer dispune de o functie care va detecta ferestrele deschise si va reduce caldura pentru a economisi mai multa energie.

Termostat inteligent pentru calorifer Beok

Trimite continutul

Adauga un comentariu

 (with http://)

Articole asemanatoare