lcp

Top 10 electrocasnice mici esentiale in orice bucatarie

Rolul principal al electrocasnicelor este acela de a ne usura viata, iar cea mai mare utilitate a acestora este fara indoiala in bucatarie, unde electrocasnicele mici si mari economisesc oamenilor timp si efort zi de zi. Exceptand electrocasnicele mari cum ar fi frigiderele, cuptoarele si masinile de spalat vase, care sunt esentiale pentru o bucatarie functionala, insa electrocasnicele mici aduc o diversitate de facilitati bucatariei tale. In acest sens, iata care sunt cele 10 electrocasnice mici care sunt indispensabile in orice bucatarie.

Electrocasnice bucatarie

1. Cantarul de bucatarie

Un cantar de bucatarie este indispensabil in orice bucatarie functionala, iar rolul lui este evident! Cantarul de bucatarie ne va ajuta sa cantarim cu exactitate ingredientele utilizate pentru prepararea diverselor retete, in speciale pentru prajituri si alte deserturi delicioase. Precise, cu diverse functii si cu capacitatea de a cantari si pana la 7 kg, aceste mici electrocasnice reprezinta o achizitie utila pentru oricare dintre noi, chiar daca suntem sau nu pasionati de gatit!

2. Fierbatorul electric

Pentru iubitorii de ceai si de dupa-amieze relaxante, un fierbatorul electric le este mai mult decat folositor si ii va ajuta sa isi prepare ceaiul preferat intr-un timp scurt, incalzind astfel apa la temperatura ideala! In plus, in momentele in care suntem pe graba si trebuie sa pregatim pranzul sau cina intr-un timp foarte scurt, fierbatorul v-a pregati apa pentru a fierbe rapid pastele pana pregatim un sos simplu si delicios.

3. Prajitorul de paine/Toaster

Painea prajita cu unt, o cafea sau un fresh de portocale si cateva fructe proaspete reprezinta un mic dejun ideal pentru foarte multi dintre noi, si am putea astfel afirma ca un prajitor de paine este o achizitie importanta in orice bucatarie. Painea prajita este o varianta sanatoasa pe care o putem consuma la micul dejun, este de asemenea si satioasa si ne va tine satui pana la ora pranzului.

4. Storcatorul de fructe

Un suc de portocale, proaspat stors, fresh si racoritor, ne va oferi exact doza de vitaminizare de care avem nevoie pentru a avea o zi reusita, productiva si pentru a fi plini de energie. In acest sens, un storcator de fructe este de nelipsit din bucataria noastra si cu ajutorul lui putem stoarce suc delicios zi de zi.

5. Espressorul de cafea

Pentru iubitorii de cafea, ceasca cu licoarea amaruie, aromata si parfumata este modaliteta ideala prin care isi incep diminetile, zi de zi, negresit! Iar pentru a avea parte de o cafea delicioasa, cu ajutorul unui espressor de cafea o vom putea prepara exact asa cum ne place, tare, mai slaba, cu lapte spumat, fix asa cum ne dorim sa o savuram!

6. Mixerul

Orice bucatar stie cat de obositor este sa amestece aluatul de prajituri sau sa bata spuma de meringue manual, motiv pentru care un mixer de mana faciliteaza amestecarea ingredientelor umede si uscate, avand de astfel si diferite trepte de viteza pe care le putem utiliza in functie de indicatiile retetei.

7. Blenderul

Un blender este un aparat de bucatarie folositor pentru diverse preparate precum, smoothie-uri, shake-uri, sosuri, supe crème sau chiar si pentru amestecarea cocktail-urilor atunci cand organizam petreceri alaturi de prietenii nostri. In acest sens, putem alege fie un blender vertical pe care il putem utiliza direct in vasul in care gatim, fie un blender-ul clasic si indiferent de alegerea noastra, ne va fi foarte util si cu siguranta il vom folosi destul de des!

8. Robotul de bucatarie

Unul dintre electrocasnicele cu adevarat indispensabile este acest robot de bucatarie multifunctional care poate integra mai multe aparate intr-unul singur si care ne este foarte util in bucatarie. De la functia de tocator, razatoare, storcator de fructe sau chiar si functia de preparare a deserturilor din fructe congelate precum serbet sau inghetata!

9. Friteuza cu aer cald

friteuza cu aer cald reprezinta una dintre cele mai bune achizitii pe care le putem face pentru sanatatea noastra, deoarece cu un astfel de aparat putem prepara alimente intr-un mod mult mai sanatos, fara a fi gatite in baie de ulei! Legume, carne sau chiar si deserturi se pot prepara intr-o astfel de friteuza intr-un timp mult mai scurt spre deosebire de gatirea clasica, pe aragaz sau in cuptor, iar modalitatea in care sunt gatite este de departe cea mai benefica pentru familia noastra!

10. Multicooker-ul

Unul aparat de bucatarie cu adevarat util este acest multicooker, un ajutor de nadejde pentru oricare dintre noi, in special pentru persoanele care au in program foarte incarcat si nu au timp sa gateasca! Cu diverse functii precum gatire la abur, sotare, ciorbe si tocanite, orez sau chiar si deserturi, acest aparat va v-a ajuta sa gatiti intr-un timp mult mai scurt retetele preferate si intr-un mod mult mai sanatos! Mai mult decat atat, multicooker-ul poate fi programat astfel inca cina sa fie gata pe cand ajungeti acasa de la job si sa va bucurati impreuna cu familia de o cina calda si delicioasa!

Diversitatea acestor electronice de bucatarie este foarte variata si fiecare dintre noi avem nevoi si preferinte diferite, insa la momentul actual putem alege cu incredere fix aparatele de care avem nevoie, avand garantia ca toate ne vor fi utile ani buni de acum incolo!

Trimite continutul

Adauga un comentariu

 (with http://)

Articole asemanatoare