lcp

Transporta in siguranta obiectele fragile



Transporta in siguranta obiectele fragile

De multe ori suntem in situatia in care avem nevoie sa transportam lucruri fragile, importante, care trebuie sa ajunga intregi si in stare perfecta.

Uneori pachetele trebuie sa aiba o anumita dimensiune, iar spatiul liber din cutie trebuie umplut pentru ca produsul sa nu sufere lovituri sau alte daune. In aceste situatii folia cu bule sau perne de aer este solutia perfecta pentru protejarea produselor pe toata durata transportului.

Daca obisnuiesti sa transporti des obiecte fragile (electronice, bijuterii, obiecte decorative, produse alimentare, cosmetice, etc), atunci stii cat de important este ca acestea sa ajunga in siguranta la destinatar.

Folia cu bule sau perne de aer ofera protectie antisoc pe toata suprafata produsului, amortizand socurile mecanice si toate actiunile din exterior, iar transportul oricarui obiect fragil va fi cel mai usor si sigur proces.

Pe piata sunt numeroase optiuni pentru folia cu bule, dar costurile pot deveni destul de mari in timp. Asadar, pentru a reduce costurile impachetarii, o masina proprie cu care sa creezi folie cu bule sau perne de aer este o solutie practica si economa pe termen lung.

Aceasta masina ingenioasa are dimensiuni compacte, fiind portabila si usor de instalat in orice spatiu. De asemenea, este intuitiv de folosit si, cel mai important aspect, produce pana la trei metri de folie intr-un minut. In functie de necesitate, presiunea aerului din interiorul bulelor poate fi ajustata, pentru a se mula pe obiectul impachetat, salvand si spatiu in colet.

Folia cu bule sau perne de aer reprezinta una din cele mai eficiente modalitati de protejare a obiectelor fragile pe parcursul transportului, folosita in toate domeniile pentru a atenua pierderile provenite din produsele deteriorate pe durata transportului. Produsele invelite in folie de protectie sunt ferite de socuri, zgarieturi, praf si orice daune survenite la transport.

Pe site-ul nostru gasiti masina care produce atat folie cu bule de aer, cat si folie cu perne de aer, folosind rola cu latimea de 200mm sau de 400mm. Astfel, cu o investitie initiala minima, veti obtine produse mai eficient impachetate si reduceti semnificativ pierderile cauzate de produsele deteriorate pe parcursul transportului.

Mai jos vezi cum functioneaza inedita masina care produce rapid si usor folie cu bule sau perne de aer! Toate detaliile si comanda online AICI.



Masina bule









Trimite continutul

Adauga un comentariu

 (with http://)

Articole asemanatoare