lcp

Truse desen si pictura, markere si carioci - Cadouri care sustin creativitate

Din gestul de a darui si primi un cadou se nasc cele mai frumoase trairi si sentimente, atat din partea celor care ofera, cat si din partea celor care sunt cadorisiti, si tocmai din acest motiv ne place sa oferim, sa ii vedem fericiti pe cei dragi, sa ii surprindem placut, mai ales atunci cand nu se asteapta...atunci bucuria este si mai mare! Daruim cadouri din suflet si stim ca cei pe care ii indragim se vor bucura indiferent de ceea ce reprezinta cadoul nostru si vor aprecia gestul nostru tocmai pentru ca se vor simti apreciati, importanti si iubiti. In acest sens, cei care se bucura cu adevarat de un cadou, sunt copilasii, iar bucuria lor este molipsitoare! Entuziasmul copiilor este peste limite atunci cand primesc in dar un joc, o jucarie sau ceva de care sunt pasionati si isi doresc cu adevarat sa isi extinda orizonturile in acest sens. Iar pentru a trai bucuria impreuna cu ei, de evenimentele speciale sau chiar si fara vreo ocazie anume, incercam sa ii cadorisim cu un cadou reprezentativ, cu un mic sau mare gest care sa le aduca zambetul larg pe buze. Si pentru ca acest material va fi dedicat cadourilor care sustin creativitate si copilasilor care au hobby-uri creative si intotdeauna isi doresc produse care sa le sustina aceasta pasiune, in urmatoarele randuri va vom prezenta cateva idei de cadouri de acest gen pe care le puteti achizitiona din magazinul online Cartuseria.ro 

Cartuseria.ro

Puteti asadar alege dintre urmatoarele produse:

Set 30 carioci colorate – Prima optiunea, fiind si cea clasica, este reprezentata de seturile de carioci de culori multiple, primele instrumente care au sustinut pasiunea micutilor desenatori. Insa in acest sens va propunem totusi sa optati pentru cariocile colorate cu doua capete, un capat care traseaza linii subtiri, iar celalalt traseaza linii groase. Cu aceste carioci copii vor putea desena in voie orice isi imagineaza, fiind asadar ideale pentru diverse schite, mesaje si desene personalizate.

Set 11 markere magice pentru desen pe apa – Aceste markere functioneaza atat ca si markere clasice, insa caracteristica lor interesanta este faptul ca permit desenarea pe apa cu ajutorul unei lingurite ceramice. Pe lingurita ceramica se deseneaza anumite forme, litere sau orice isi doreste micutul si odata ce desenul s-a uscat, se scufunda incet lingurita in apa, iar desenele vor pluti la suprafata apei. Pentru fiecare utilizarea, lingurita se sterge pentru ca desenele se pot realiza doar pe suprafata uscata.

Set 12 Carioci Dot – Printre cele mai populare tipuri de markere care se regasesc pe piata la momentul actual sunt aceste carioci dot ideale pentru creatii interesante si unice cu bulinute colorate. Cu uscare rapida, lavabile si usor de utilizat pe diverse suprafete precum carti, table magnetice, oglinzi etc., acest tip de carioci sustin creativitatea micutilor ajutandu-i sa deseneze prin bulinute fel si fel de schite unice.

Agitate bine inainte de utilizare, aceste carioci aplica bulinute intens colorate pe diverse suprafete si cu ajutorul lor micutii isi antreneaza imaginatia si creativitatea in cel mai simplu si distractiv mod.

Set markere acrilice – Pentru micii artisti sau pasionatii de hobby-uri creative si unice, acest set de markere acrilice este perfect pentru a sustine pasiunea lor deoarece se pot aplica pe o varietate de suprafete precum: hartie, carton, lemn, ceramica, textile, panza, metal si piatra. Acest tip de markere sunt ideale pentru creatii unice deoarece se usuca rapid si sunt de asemenea rezistente la apa, decolorare si nu se estompeaza in timp. Desene, ilustratii, picturi si diverse alte schite, cu aceste seturi de markere acrilice micutii isi pot da frau liber imaginatiei si pot realiza cele mai unice creatii.

Trusa de desen si pictura – Fara indoiala, una dintre cele mai impresionante cadouri pe care le puteti alege pentru micutii pasionati de arta, este trusa de desen si pictura complet echipata cu pasteluri uleioase, acuarele, carioci, creioane colorate, pensule, radiere, ascutitoare si chiar si doua carti. Acest set complet este ideal pentru micutii artisti deoarece, datorita varietatii de accesorii copilasii isi pot lasa imaginatia sa zburde si pot crea cele mai deosebite opere unice.

Fie ca sunt pasionati de pictura, de desen sau prefera sa schiteze, aceasta trusa le va oferi posibilitate de a-si extinde orizonturile si chiar de a incerca ceva nou, care poate ii va pasiona si mai mult, poate vor descoperi ca adora sa picteze mai mult decat sa deseneze. Produsele de creatie sunt depozitate intr-o valiza eleganta, realizata din lemn si ideala pentru a fi usor de transportat oriunde micutii isi doresc sa o utilizeze, acasa, la bunici sau in vacanta.

Asadar, daca sunteti in cautare de cadouri care pot sustine creativitate copilasilor, din magazinul nostru online puteti alege o varietate mare de astfel de produse de desen si pictura, de o caliatte excelenta si care in utilizare ofera cele mai deosebite rezultate, exact asa cum isi doresc micii artisti.

Trimite continutul

Adauga un comentariu

 (with http://)

Articole asemanatoare