Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Categorii
Filter

Vezi toate produsele marca Canon

O companie si un braCanonnd lider de piata in tehnologie, Canon a fost fondat in anul 1937 avand ca si scop principal suportul clientilor in oferirea de produse performante si de o calitate exceptionala si depasirea limitelor a tot ce este posibil prin intermediul imaginilor. Cu peste 85 de ani de experienta in domeniu, inovatia continua a mentinut brandul Canon in fruntea excelentei imagistice, aspect care a permis brandului sa dezvolte o tehnologie de top in aceasta industrie, o tehnologie care sa spriine cerintele viitoare ale imaginilor din diverse domenii de activitate precum: fotografie, videografie, office, imprimante profesionale, imagistica medicala etc.Cartuse imprimanta originale Canon

Brandul Canon utilizeaza tehnologiile proprii de imagistica pentru a depasi gama atat de diversificata de produse existente in piata, tehnologii care cultiva noi domenii de business in care ceea ce priveste imagistica si se refera la: cresterea prosibilitatilor de imprimare si echipamente industriale performante, progrese medicale sau chiar si dezvoltare in tehnologie optica.

Canon s-a angajat in dezvoltarea si producerea de multifunctionale de birou, masini de copiat, imprimante performante, camere si echipamente de litografie. Pentru segmentul office produsele au ajuns la o calitate exceptionala oferind clientilor de preturtindeni imprimante, multifunctionale, cMultifunctionala inkjet Canonopiatoare si consumabile de print precum tonere originale Canon, cartuse imprimanta Canon originale cartuse compatibile, cerneala refill etc. sau sisteme CISS alimentare continua pentru Canon greu de egalat. Mai mult decat atat, Canon ofera clientilor si servicii si solutii de software.

Prin toate aceste produse si servicii, brandul Canon reapunde prompt nevoilor clientilor care devin din ce in ce mai diversificate si sofisticate, cerinte care se modifica in functie de trendurile actuale sau de echipmantele tot mai performante care apar pe piata si pe care acestia le detin atat in scop personal cat si profesional. In prezent, marca Canon este recunoscuta si apreciata la nivel global!

Canon isi mentine angajamentul fata de responsabilitate sociala si de mediu in toate operatiunile de cercetare, dezvoltare, productie, distributie si vanzare. In fiecare etapa, conservarea energiei si a resurselor si eliminarea substantelor perociloase si toxice este un obiectiv principal. Brandul Canon este recunoscut pentru producerea uneia dintre cele mai eficiente tehnologii din lume.

Sus