Ordoneaza dupa

Pret
15 lei 940 lei
Tip microfon
mai multe... less
Wireless
mai multe... less
Brand
Filter

Microfoane wireless, fara fir si bluetooth

La Cartuseria.ro gasesti o gama variata de microfoane pentru PC la cele mai bune preturi. Oferta noastra cuprinde mai multe tipuri de microfoane precum: microfon wireless, microfon gaming, microfon cu suport pentru birou, microfon pentru inregistrari audio de calitate sau microfon karaoke.

O multitudine de evenimente precum discursurile, propagandele politice, concertele au nevoie de microfon. In general se poate alege intre folosirea unui microfon fara fir sau cu fir. Functionalitatea microfoanelor cu fir este identica cu a celor fara fir atata doar ca aveti si un cablu in plus.

Exista un spectru larg de tipuri de microfoane dintre care va puteti alege. Pe langa clasicele microfoane care se tin in mana, se pot utiliza si microfoanele Headset sau Lavalier (acest  tip de microfon are ca si calitate principala faptul ca nu trebuie tinut in mana).

Daca doresti un microfon pentru un sistem Karaoke, un microfon pentru copii sau un microfon de cantat acum poti alege un model care se potriveste pentru aplicatia ta.

In era comunicarii calitatea sunetului e foarte importanta si de aceea iti oferim solutii in materie de microfoane la cele mai bune preturi si calitate buna pentru a satisface orice nevoie.

Sus