Ordoneaza dupa
Pret
16 lei 927 lei
Tip microfon
mai multe... less
Wireless
mai multe... less
Brand
Filter

Microfoane wireless, fara fir si bluetooth

La Cartuseria.ro gasesti o gama variata de microfoane pentru PC la cele mai bune preturi. Oferta noastra cuprinde mai multe tipuri de microfoane precum: microfon wireless, microfon gaming, microfon cu suport pentru birou, microfon pentru inregistrari audio de calitate sau microfon karaoke.

O multitudine de evenimente precum discursurile, propagandele politice, concertele au nevoie de microfon. In general se poate alege intre folosirea unui microfon fara fir sau cu fir. Functionalitatea microfoanelor cu fir este identica cu a celor fara fir atata doar ca aveti si un cablu in plus.

Exista un spectru larg de tipuri de microfoane dintre care va puteti alege. Pe langa clasicele microfoane care se tin in mana, se pot utiliza si microfoanele Headset sau Lavalier (acest  tip de microfon are ca si calitate principala faptul ca nu trebuie tinut in mana).

Daca doresti un microfon pentru un sistem Karaoke, un microfon pentru copii sau un microfon de cantat acum poti alege un model care se potriveste pentru aplicatia ta.

In era comunicarii calitatea sunetului e foarte importanta si de aceea iti oferim solutii in materie de microfoane la cele mai bune preturi si calitate buna pentru a satisface orice nevoie.

Pe cartuseria.ro vei descoperi o gama variata de microfoane de mana sau de masa la preturi avantajoase, incepand cu 15 lei, in timp ce modelele profesionale pot ajunge pana la 900 lei. Alege-l pe cel care se pliaza cel mai bine nevoilor tale si achizitioneaza-l din magazinul nostru online!

In functie de utilizarea sa, microfonul potrivit poate fi ales dintr-o gama variata de tipuri, modele si preturi. Astfel, poti alege din:

- microfoane vocale: cu fir sau wireless;

- microfoane pentru instrumente muzicale;

- microfoane headset si lavaliere;

- microfoane USB;

- microfoane paging: destinate conferintelor, teleconferintelor sau ghiseelor.

Acestea pot fi dinamice, cu condensator sau de tip ribbon. Va punem la dispozitie numeroase modele la preturi super avantajoase pentru a alege microfonul potrivit utilizarii si nevoilor dumneavoastra!

Tipuri de conectori si conexiuni ale microfonului la pc:

1. USB. Microfoanele cu acest tip de conector sunt mai putin frecvente, insa o astfel de conexiune este una dintre cele mai convenabile, un conector USB fiind prezent pe aproape toate dispozitivele.

2. Bluetooth. O metoda de conectare wireless prezinta cu siguranta o multime de avantaje utilizarii. Conectarea unui astfel de microfon este foarte usoara, fiind necesara doar asocierea dispozitivelor prin Bluetooth.

3. Standard. Mufa obisnuita de 3,5 mm poate fi prezenta inclusiv in microfoane, computerele sau laptopurile avand doar astfel de conectori incorporati. De regula, acesta conector este evidentiat fiind de o anumita culoare, situat langa iesirea pentru casti.

Sus