Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Brand
Filter

Cilindrii Canon

Unitatile de cilindru au un rol foarte important in procesul de imprimare, fiind responsabile cu transferul tonerului pe hartie. In interiorul cilindrului se afla un cilindru fotosensibil. In procesul de imprimare, imprimantele canon transpun imaginea sau textul pe cilindru fotosensibil, imprimarea realizandu-se prin fixarea tonerului pe hartie prin presiune si caldura.

Primul pas in curatarea cilindrului este sa opriti imprimanta de la intrerupator. 

Ridicati unitatea cilindrului si apoi trageti-o in afara pana cand acesta se opreste

Eliberati parghia de prindere care se gaseste in partea stanga a imprimantei si scoateti complet cilindrul din imprimanta cu ajutorul manerelor. Cilindrul nu trebuie apucat de partile laterale, ci doar de manerele acestuia.

Tineti manerul cartusului de toner si scoate cartusul din unitatea cilindrului.

Despachetati noua unitatea de cilindru si indepartati invelisul de protectie. Asigurati-va ca ati potrivit culoarea cartusului cu tonerul cu aceeasi eticheta de culoare.

Indoiti manerul cartusului odata ce cartusul de toner este pus la locul sau.

Indroduceti cilindrul inapoi in imprimanta si impingeti unitatea cilindrului pana cand acesta se opreste.

Fata de un cartus toner, unitatile de cilindru au o durata de viata mai lunga, fiind inlocuite dupa o perioada de utilizare mai lunga. In mod normal imprimanta va va anunta daca unitatea de cilindru trebuie inlocuita. Daca acest lucru nu se intampla, cel mai usor mod de a va da seama daca cilindrul trebuie inlocuit este sa verificati calitatea calitatea imaginii. Daca imprimati cu spatii sau dungi, atunci este necesara inlocuirea cilindrului. 

Sus