lcp

SC Albacom Biz SRL  respecta  confidentialitatea datelor clientilor. Nu facem publice datele personale ale clientilor catre terte persoane, datele le folosim doar in scopul  plasarii comenzilor si transmiterii de informatii referitoare la acest magazin.
NU facem publica adresa dumneavoastra de e-mail, nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Aspecte legale privind protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Albacom Biz SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre.

Modificarea si stegerea datele detinute de Cartuseria.ro
Cartuseria.ro confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dumneavoastra de contact pe care le-ati inregistrat. De asemenea, puteti sa ne solicitati stergerea datelor dumneavoastra oricand.

Securitatea datelor personale
Pentru confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra, inregistrarea si autentificarea pe Cartuseria.ro implica o parola.

Contact
Noi oferim posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Articole asemanatoare