lcp

Magazinul online Cartuseria.ro isi fidelizeaza clientii oferindu-le asadar puncte de fidelitate la o varietate mare de produse  pe care le achizitioneaza, o modalitate de a recompensa fidelitatea lor cu puncte care se transforma in cupoane care mai apoi pot fi utilizate la urmatoarele comenzi!

Informatii generale:


Fiecare produs beneficiaza de un anumit numar de puncte oferite bonus in fuctie de pretul acestuia, care se vor adauga in contul dumneavoastra de client in momentul in care achizitionati produsului.

Puncte de fidelitate

Punctele disponibile pot fi vizualizate in orice moment in contul dumneavoastra de client, cat si numarul de puncte obtinute la fiecare comanda plasata, facand click pe sectiunea de CUPOANE, afisata in meniul dumneavoastra de client.

CUPOANE

Tot aici aveti si posibilitatea de a transforma punctele acumulate intr-un Cupon Cadou pe care sa il folositi pentru achitarea urmatoarelor comenzi sa sa il oferiti celor dragi.

Dupa ce ati inregistrat cererea de preschimbare veti primi codul cuponului pe adresa de e-mail cu care sunteti inregistrat si puteti gasi cuponul creat in sectiunea CUPOANE din contul dumneavoastra de client.

Atunci cand aveti in cont puncte in valoare de minim 1 RON (5 puncte), le veti putea folosi pentru a beneficia de reduceri de pret atunci cand plasati o noua comanda in site.

Detalii si regulament folosire:

 • Valoarea unui punct de fidelitate este de 0.20 RON (ex. 100 puncte = 20RON).

 • Pentru a putea folosi Punctele de fidelitate este necesar ca in contul dumneavoastra  de client sa aveti puncte in valoare de minim 1 RON (5 puncte).

 • Nu este obligatoriu sa folositi toate punctele din cont pentru a obtine discount la o comanda, avand posibilitatea de a folosi exact numarul de puncte dorit de dumneavoastra.

 • Punctele aferente unei comenzi vor fi alocate contului dumneavoastra in momentul in care suma achitata pentru comanda respectiva intra in contul nostru (adica imediat pentru comenzile cu ridicare din magazin sau platite online cu card, si 7-14 zile lucratoare pentru comenzile on line achitate prin ramburs).

 • In cazul comenzilor cu plata ramburs, punctele aferente acestora vor fi afisate in detaliile contului dumneavoastra  dar nu vor putea fi folosite, fiind cu stare "In asteptare". Acestea vor deveni active automat in momentul in care suma aferenta comenzii va intra in contul nostru.

 • Daca anulati o comanda in care ati folosit puncte de fidelitate, acestea va vor fi returnate in contul dumneavoastra de client.

 • Punctele folosite pentru a obtine discount din valoarea unei comenzi vor fi considerate consumate in momentul in care achitati factura aferenta acesteia.

 • Daca anulati o comanda, punctele pe care trebuia sa le primiti in baza acesteia vor fi anulate odata cu aceasta.

 • Punctele se vor acorda numai persoanelor care au creat cont de client pe site-ul nostru, chiar daca ridicarea produselor se face direct de la sediul nostru.

 • Punctele nu se pot transfera dintr-un cont de client in altul.

 • Punctele nu se acorda retroactiv.

 • Punctele nu se pot schimba in bani.

* La achizitionarea produselor aflate in promotii sau alte reduceri, exista posibilitatea sa nu primiti puncte deoarece acestea beneficiaza deja de anumite reduceri de pret.

** Cartuseria.ro isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul, folosirea punctelor bonus si modul de acordare, fara nicio avertizare prealabila.

Articole asemanatoare