Ordoneaza dupa

Categorii
Pret
lei lei
Brand
Filter

Imprimante si Multifunctionale

Imprimantele si multifunctionalele noastre vin cu cartuse reincarcabile preinstalate sau cu sisteme CISS pline cu cerneala, gata de utilizare inca din primul moment in care au fost primite. Fie ca doriti o imprimanta pentru acasa, fie una profesionala pentru birou, Cartuseria.ro va pune la dispozitie o gama variata de imprimante si multifunctionale gandite special pentru nevoile fiecaruia, fie ca vorbim de imprimante portabileimprimante termice sau matriciale dar si de multifunctionale laser sau injekt.

Pe langa imprimantele clasice va oferim si imprimante UV cu cartuse si cerneala invizibila si imprimante pentru sublimare si accesoriile necesare.

Fiecare imprimanta sau multifunctionala beneficiaza de garantie cuprinsa intre 1 si 3 ani, in functie de producator.

Pentru a gasi cea mai potrivita imprimanta este necesar sa pornesti de la analiza volumului de lucru si implicit determinarea volumului de print necesar intr-o perioada de timp, de regula o luna. Alte criterii care stau la baza unei decizii de a achizitiona un anumit tip de imprimanta sunt date de necesitatea de a printa predominant documente sau imagini, color sau alb-negru, daca este necesara o viteza de print ridicata precum si dimensiunea, forma si tipul mediilor de printat uzitate frecvent (gen coala, carton, autocolant, CD/DVD, plic, etc.). O relevanta importanta o are si posibilitatea de imprimare fata-verso precum si rezolutia la care imprimanta poate printa.

Imprimanta inkjet foloseste in procesul de imprimare cerneala pe care o disipa in jeturi microscopice prin duzele dispuse vertical ce traverseaza mediul de printat, adica hartia, de la stanga la dreapta. Imprimanta inkjet utilizeaza astfel cartuse cu cerneala, unele dintre acestea fiind concepute spre a fi reincarcabile cu chipuri autoresetabile. Dedicata in principal printului foto, imprimanta inkjet utilizeaza consumabile mai ieftine, acestea avand un pret mai redus in comparatie cu imprimanta laser.

Va punem la dispozitie urmatoarele tipuri de imprimante: imprimante si multifunctionale cu CISS, imprimante UV, imprimante cu sublimare, multifunctionale inkjet, imprimante matriciale, imprimante si multifunctionale laser, imprimante termice, imprimante portabile.

Pentru utilizarea acasa, o imprimanta inkjet este cea mai buna optiune din mai multe puncte de vedere si anume: pretul unei imprimante inkjet este mai mic fata de pretul unei imprimante laser, multe modele pot fi asociate cu cartuse reincarcabile sau sisteme CISS care va asigura o economie reala la print, fiind necesara apoi doar achizitionarea de cerneala, iar operatiune de refill fiind mult mai usor de realizat decat in cazul tonerelor pentru print laser. De asemenea, imprimanta inkjet este foarte practica deoarece iti permite sa printezi documente si sa tiparesti fotografii la o calitate foarte buna, fiind dedicate atat activitatilor de craft, cat si a celor de business desfasurate ocazional de acasa.

In plus este de dimensiuni mici, ocupa putin spatiu si poate fi asezata cu usurinta pe birou sau pe o comoda.

Imprimantele din gama Epson Expression sunt special concepute pentru a fi usor de utilizat cu toate elementele esentiale si o gama suplimentara de functii pentru un confort sporit, ocupand un spatiu foarte mic acasa sau la birou. Sunt versatile, va permit sa printati documentele usor si rapid de la distanta datorita conexiunii wireless, dispun de Wi-Fi pentru imprimare, scanare Wi-fi si Wi-Fi Direct. Partajati scanarile cu Scan-to-cloud, iar functia Email Print face posibila imprimarea de aproape oriunde din lume, prin simpla trimitere a fisierelor catre imprimanta.

In aceeasi categorie se incadreaza si MULTIFUNCTIONALA HP ENVY 6420, A4 COLOR, WIRELESS, capabila sa tipareasca pana la 10 pagini pe minut, avand si scaner incorporat, aceasta este o solutie foarte buna pentru munca de acasa sau birou, ocupand un spatiu foarte redus.

Imprimantele care folosesc cea mai ieftina cerneala sunt cele dedicate in general printurilor de documente ale caror calitati sunt centrate in jurul ideii de a avea randament maxim printr-o viteza mare de print si un consum minim de cerneala, fiind necesar doar printul alb negru in general. Magazinul nostru dispune de o gama vasta de produse calitative la un pret avantajos, in oferta noastra regasindu-se: MULTIFUNCTIONALA EPSON EXPRESSION HOME XP-3100, MULTIFUNCTIONALA A4 EPSON EXPRESSION HOME XP-4100, MULTIFUNCTIONALA EPSON EXPRESSION HOME XP-4105, IMPRIMANTA MULTIFUNCTIONALA EPSON EXPRESSION HOME XP-2100.

Sus