Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Functii
Format imprimanta
Mod Tiparire
DUPLEX
Brand
Filter

Imprimante foto

Fie ca esti pasionat de fotografie sau esti profesionist in acest domeniu ai acum, la distanta de un click doar, un magazin online cu o oferta vasta de consumabile pentru imprimare fotografii la un pret de exceptie.

Imprimantele foto profesionale sunt concepute pentru tiparirea fotografiilor la o calitate exceptionala. De obicei, o imprimanta foto are rezolutie de printare foarte mare și produce printuri similare celor obținute in laboratoarele foto profesionale, foloseste mai multe culori de baza (5, 6, 8 sau chiar 9 culori de baza, in functie de model) pentru a asigura o tranzitie fina intre nuante, accepta hartie foto speciala, de grosime mare, e capabila sa tipareasca imagini borderless iar multe modele pot tipari direct pe CD-uri si DVD-uri printabile.

Imprimantele foto pot tipari de pana la 20 de ori mai ieftin, daca sunt dotate cu sistem CISS.

In functie de nevoile tale, vei descoperi produse care ofera diferite medii de printare, de la formatele standard (10 x 15 cm) si pana la formate mari (A4, A3).

Oferta noastra cuprinde imprimante foto cu sistem CISS, imprimante foto termice si imprimante foto portabile cu NFC. Este util sa optezi pentru un produs care sa-ti ofere posibilitatea sa printezi direct de pe camera foto sau smartphone. Pentru aceasta, verifica conexiunea Wi-Fi sau Bluetooth (cu NFC), dar si porturile USB, pentru a conecta dispozitivele sau pentru tiparire de pe stick.

De asemenea, este eficient un card reader, prin intermediul caruia imprimi direct de pe cardul de memorie.

Ai disponibile acum imprimante foto ce printeaza poze in culori vii, pastrand un constrast optim si chiar hartie foto ce transpune cele mai deosebite imagini din colectia ta in printuri cu o textura deosebita.

Aici poti gasi atat o serie de imprimante foto profesionale cu care poti imprima poze de o calitate excelenta, la preturi ieftine, cat si sfaturi utile pentru ele mai reusite printuri foto. 

Pretul unei imprimante foto poate incepe de la aproximativ 800 lei si poate depasi 1600 lei in functie de tipul acesteia.

Pentru alegerea unei imprimante foto trebuie sa urmarim cateva caracteristici, cel mai important aspect fiind tehnologia de printare si gama de culori. Pentru o calitate foto mai mare poti alege o imprimanta cu jet de cerneala, si de preferat sunt cele care au 6 cartuse de culoare (Black, Cyan, Magenta, Yellow, Light Cyan si Light Magenta) pentru a obtine culorii vii si naturale. Bineinteles, trebuie sa mai tinem cont si de alte cateva caracteristici:

- dimensiunile de printare;

- rezolutia de imprimare;

- viteza de imprimare;

- imprimare directa de pe aparatul foto;

- tipul hartiei de imprimare.

Pentru obtinerea fotografiilor printate corect, culori reproduse fidel, avem de ales intre imprimantele inkjet in 4 sau 6 culori.

Tehnologia Inkjet este alegerea perfecta pentru imprimarea foto profesionala, bineinteles, nu toate tipurile de imprimante Inkjet sunt recomandate pentru imprimare foto. Imprimantele foto profesionale fata de cele normale pe baza de cerneala, pot scoate print-uri pe o hartie mai groasa, pe suprafata lucioasa si pe dimensiuni mai mari. Majoritatea celor care isi doresc o imprimanta foto opteaza pentru un format A2 sau A3.

Sus