Imprimante foto

Imprimanta Epson L805 cu CISS incorporat

Imprimanta Epson L805 cu CISS incorporat - fotografii la cost minim

1,399.00 Lei

Epson L810 imprimanta FOTO cu sistem ITS

Epson L810 imprimanta FOTO cu sistem ITS (clasicul CISS), printare low cost, 6 culori

1,685.00 Lei

Multifunctionala Epson L850 cu sistem ITS

Multifunctionala Epson L850 cu sistem de alimentare continua ITS (clasicul CISS)

1,699.00 Lei

Epson Stylus L1800 imprimanta A3+ cu CISS

Epson Stylus L1800 - imprimanta cu CISS in 6 culori, format A3+

2,809.00 Lei

Multifunctionala inkjet Canon Pixma G2411,...

Multifunctionala inkjet Canon Pixma G2411, sistem CISS, LCD LED, A4

829.00 Lei
Se afiseaza 1-5 din 5 de articole


Imprimante foto

Fie ca esti pasionat de fotografie sau esti profesionist in acest domeniu ai acum, la distanta de un click doar, un magazin online cu o oferta vasta de consumabile pentru imprimare fotografii la un pret de exceptie.

Imprimantele foto profesionale sunt concepute pentru tiparirea fotografiilor la o calitate exceptionala. De obicei, o imprimanta foto are rezolutie de printare foarte mare și produce printuri similare celor obținute in laboratoarele foto profesionale, foloseste mai multe culori de baza (5, 6, 8 sau chiar 9 culori de baza, in functie de model) pentru a asigura o tranzitie fina intre nuante, accepta hartie foto speciala, de grosime mare, e capabila sa tipareasca imagini borderless iar multe modele pot tipari direct pe CD-uri si DVD-uri printabile.

Imprimantele foto pot tipari de pana la 20 de ori mai ieftin, daca sunt dotate cu sistem CISS.

In functie de nevoile tale, vei descoperi produse care ofera diferite medii de printare, de la formatele standard (10 x 15 cm) si pana la formate mari (A4, A3).

Oferta noastra cuprinde imprimante foto cu sistem CISS, imprimante foto termice si imprimante foto portabile cu NFC. Este util sa optezi pentru un produs care sa-ti ofere posibilitatea sa printezi direct de pe camera foto sau smartphone. Pentru aceasta, verifica conexiunea Wi-Fi sau Bluetooth (cu NFC), dar si porturile USB, pentru a conecta dispozitivele sau pentru tiparire de pe stick.

De asemenea, este eficient un card reader, prin intermediul caruia imprimi direct de pe cardul de memorie.

Ai disponibile acum imprimante foto ce printeaza poze in culori vii, pastrand un constrast optim si chiar hartie foto ce transpune cele mai deosebite imagini din colectia ta in printuri cu o textura deosebita.

Aici poti gasi atat o serie de imprimante foto profesionale cu care poti imprima poze de o calitate excelenta, la preturi ieftine, cat si sfaturi utile pentru ele mai reusite printuri foto. 

Sus