Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Format carton
Greutate
Textura
Numar coli/top
Culoare
mai multe... less
Compatibil
Brand
Filter

Carton

Carton color pentru cele mai interesante proiecte!

Acest carton colorat este ideal pentru invitatii, carti de vizita, pliante si reclame, sau proiecte personalizate cu care sa impresionezi. Un material profesional si perfect pentru proiectele de marketing!

Cu diferite texturi, mat sau dubluadeziv, in culori vii, format A4 sau A3 cu grosimi de 120 g/mp pana la 270 g/mp, diverse tipuri astfel incat tu sa poti face cea mai potrivita alegere pentru nevoile tale.

Este compatibil cu imprimantele laser/inkjet si copiatoare si indiferent de proiectul pentru care alegi sa il folosesti, vei avea cele mai bune rezultate, deoarece acest material este unul de o calitate superioara, rezistent si in culori vibrante.

Te asteptam in magazinul nostru online Cartuseria.ro sa descoperi o gama variata de carton colorat pentru print si sa profiti de preturile concurentiale la articolele de papetarie si nu numai. De la Cartuseria poti achizitiona si alte produse ideala pentru activitatile tale precum: hartie de transfer termic si sublimare sau media player & mici pc, cat si consumabile si accesorii pentru imprimantele Canon cum ar fi cartuse compatibile Canon sau sisteme CISS alimentare continua pentru Canon.

Sus