Ordoneaza dupa

Categorii
Pret
lei lei
Brand
Filter

IT & Multimedia

Cele cinci tipuri de elemente multimedia sunt date de fotografii, text, fisiere audio, video si imagine animata. Acestea pot contura un continut spectaculos daca sunt imbinate intr-o forma complementara.

CD-ul poate fi considerat un echipament multimedia pentru ca reprezinta un suport pentru diverse fisiere de format video sau audio, chiar si pentru cele de tip gif care redau imagini animate. Daca ai un filmulet preferat din ultima vacanta, sau ai inregistrat o sesiune de karaoke cu un mesaj special pentru un prieten atunci le poti pune pe un CD si e un cadou multimedia inedit. Prietenul tau are nevoie doar de media player gratuity, spre exemplu VLC, pentru a se bucura de cadoul primit.

Unul dintre cele mai bune softuri pentru multimedia este Picasa, acesta avand disponibile o multitudine de functii de gestionare, vizualizare si editare si chiar partajare a fotografiilor. Intuitiv de folosit, cu o varietate de optiuni, acesta este un soft friendly si trendy printre ultizatorii de continut multimedia.

Sus