lcp
Chat pe WhatsApp

3 produse ideale pentru o pozitie corecta la birou

Foarte multe persoane au un job de birou, o munca care presupune foarte multe ore petrecute in sezut, in pozitie statica, aspect care, de-a lungul timpului poate avea reprercusiuni grave asupra corpului. Printre cele mai comune probleme de care sufera persoanele care lucreaza la birou se numara durerile cervicale, lombare, durerile de maini si de picioare, amorteli, contracturi musculare etc., aspecte negative ale pozitiei incorecte indelungate a corpului. Cu toate ca este indicat ca la o anumite perioada de timp sa ne ridicam, sa ne miscam pentru a ne dezmorti, nu sunt putine cazurile in care avem foarte mult de lucru si pur si simplu uitam de notiunea timpului, ne pierdem in task-urile zilnice si mai apoi ne confruntam cu dureri suparatoare de care scapam foarte greu si care nu ne lasa sa ne bucuram mai apoi de activitatile preferate pe care le faceam in timpul liber. In acest sens, pentru a obtine o pozitie corecta si relaxanta atunci cand lucrati multe ore pe scaun, la birou, si in acelasi timp pentru a va bucura de confort chiar si atunci cand munciti, in urmatoarele randuri va propunem 3 produse ideale pentru o pozitie corecta si benefica la birou. Iata asadar despre ce produse utile este vorba:

Cadru birou reglabil

Scaun ergonomic de birou

Una dintre cele mai importante achizitii pentru munca de birou este fara indoiala scaunul ergonomic! Acest timp de scaun ergomonic de birou este special realizat a sustine corpul intr-o pozitie corecta atunci cand stam in sezut si muncim ore intregi, zi de zi. Spatarul scaunului dispune de un design ergonomic care are rolul de a preveni si diminiua durerile de spate cauzate de pozitia indelungata si inconfortabila in sezut. Mai mult decat atat, scaunul dispune de inaltime reglabila, de la 90 la 102 cm, astfel incat sa puteti ajuta scaunul exact asa cum va este confortabil, pentru ca picioarele sa stea confortabil pe sol si mainile sa aiba o pozitie naturala si relaxata acunti cand utilizati computerul sau realizati alte task-uri.

Masa ajustabila de birou Sit – Stand

Un alt produs ideal pentru imbunatatirea spatiului de munca este si masa ajustabila de birou Sit – Stand, o statie de lucru care va permite sa lucrati fie pe scaun, fie in picioare, exact asa cum simtiti nevoia sau preferati. Masa dispune de o suprafata pentru monitor sau laptop si de o suprafata pentru tastatura si mouse, ambele avand dimensiuni generoase astfel incat sa nu simtim niciun fel de ingradire in spatiul nostru de lucru. Aceasta masa de lucru are de asemenea inaltime reglabila si se poate ajusta de la 14 cm, la 51, dimensiunea maxima si ideala pentru persoanele care prefera sa lucreze la birou in pozitie dreapta, in picioare, chiar si pentru o perioada scurta de timp. Mai mult decat atat, masa dispune si de un slot pentru smartphone sau tableta, astfel incat sa aveti la indemana toate lucrurile gadgeturile necesare. Din materiale rezistente si de o calitate extra, de dimensiuni potrivite nevoilor noastre, cu inaltime reglabila astfel incat sa fie adecvata oricarei persoane care are un job de birou, aceasta statie de lucru este fara indoiala o achizitie notabila si benefica pentru postura noastra.

Cadru de birou electric

Unul dintre cele mai inovatoare produse pentru persoanele au un job static, de birou, este acest cadru de birou reglabil, o solutie excelenta si de mare ajutor pentru o pozitie corecta si corespunzatoare a corpului atunci cand muncim foarte mult timp in sezut. Acest cadru de birou ne ofera libertatea de a ne personaliza spatiul de munca exact asa cum ne dorim, cu un birou practic, pe care il putem regla in functie de preferintele si nevoile noastre. Acest cadru poate sustine o greutate maxima de pana la 150 de kg, iar inaltimea se poate ajusta de la 64 si pana la 129 de cm, astfel incat ne ofera posibilitea de a lucra atat pe scaun, cat si in picioare atunci cand simtim prea multa presiune la nivel lombar. Mai mult decat atat, cadrul este prevazut cu panou de control cu butoane si 4 programe pe care le puteti prestabili in functie de necesitatile dumneavoastra, la inaltimi specifice si confortabile in functie de stilul si pozitia dumneavoastra de lucru. Cadrul are un design simplist, modern si elegant, este fabricat din materiale rezistente si fiabile si se poate combina perfect cu blatul de birou, indiferent din ca material este realizat acesta.

Asadar, daca aveti un job de birou si munciti foarte multe ore in pozitie de sezut, daca va confruntati cu probleme si dureri la nivelul spatelui si al membrelor, va indemnam sa faceti alegeri inteligente si benefice pentru sanatatea dumneavoastra si sa achizitionati produse ergonomice, reglabile si personalizabile in functie de preferintele si necesitatile dumneavoastra!



Articole relevante

Trimite continutul

Adauga un comentariu

 (with http://)

Articole asemanatoare