lcp

5 idei de cadouri pentru a sarbatori femeile din viata noastra

 Femeile din viata noastra sunt atat de importante, indragite si adorate, incat ne dorim sa le arata aprecierea noastra in fiecare zi, iar Luna Martie, Luna Femeii, ne ofera prilejul ideal pentru a le surprinde cu daruri deosebite, flori parfumate, ciocolata preferata, parfumul pe care si-l doresc sau orice alta atentie pentru a le demostra cat de mult inseamna pentru noi.

Pe femeile dragi din viata noastra le putem surprinde placut fara vreo ocazie anume, insa luna martie este dedicata in totalitate lor, iar in cele doua zile simbolice le oferim toata atentia noastra si incercam pe cat posibil sa se simta cu adevarat speciale. Si poate ca ne simtim lipsiti de inspiratie, deoarece an de an incercam sa le cadorisim cu ceva diferit, ceva ce le este util, ce isi doresc sau chiar si ce credem ca le-ar fi reprezentativ, insa chiar si asa, uneori suntem in pana de idei. In acest sens, in urmatoarele randuri va propunem cateva idei de cadouri pentru a sarbatori femeile speciale din viata dumneavoastra, cadouri de la Cartuseria.ro care vor face o impresie cu adevarat deosebita.

Iata asadar ce cadouri pentru femei puteti alege din catalogul magazinului nostru:

1. O rama foto deosebita

O rama foto reprezinta unul dintre cadourile care pot fi oferite in dar cu orice ocazie, iar femeile adora mult cadourile simbolice, indiferent de valoare lor! Amintirile dragi sunt nemuritoare si de cele mai multe ori le pastram in fotografii pe care le privim de fiecare data cand ne simtim nostalgici. Puteti alege o fotografie in care fericirea si frumusetea femeii dragi este palpabila, o inramati intr-o rama deosebita, o impachetati frumos, iar atunci cand este momentul potrivit, sa ii inmanati cadoul pe care l-ati ales cu atat grija si implicare!

Rame foto

2. O patura electrica

Confortul si momentele de relaxare sunt doua aspecte la care femeile moderne ravnesc mereu, atat pentru faptul ca au un program extrem de incarcat, cat si pentru faptul ca sunt mereu la dispozitia celor dragi, punandu-se de cele mai multe ori pe ultimul loc. In acest sens, pentru confortul lor puteti opta pentru o patura electrica, un articol destinat relaxarii, in dormitor, atunci cand se uita la serialul preferat sau cand isi doresc pur si simplu sa se destinda cu o carte buna si un pahar de vin!

3. Un sevalet din lemn

Hobby-urile creative ne aduc placere, o stare de bine, de liniste si o reconectare cu sinele de fiecare data cand ne simtim suprastimulati, iar descoperirea unei astfel de pasiuni prezinta numai aspecte pozitive. Pentru femeile care adora sa deseneze, sa picteze si sa isi exteriorizeze sentimentele prin culori si forme, un sevalet din lemn este fara indoiala unul dintre cele mai potrivite cadouri in acest sens. Alegand un astfel de cadou, le aratam ca le sustinem spiritul creativ, pasiunea, modul prin care isi regasesc pacea, si dorinta de a le vedea mereu sa fie fericite si implinite, in tot ceea ce realizeaza, in special pentru sine.

https://www.cartuseria.ro/table-magnetice/sevalet-din-lemn-pentru-pictura-inaltime-ajustabila-pliabil-inaltime-maxima-150-cm-117x56-cm.html

4. Un ondulator de par

Femeile sunt foarte grijulii atunci cand vine vorba despre parul lor, il ingrijesc cu produse de calitate, il tund regulat, il vopsesc atunci cand este nevoie si il aranjeaza in stiluri reprezentative, zi de zi! In acest sens, daca esti in cautarea unui produs de styling pentru o doamna sau domnisoara din viata ta, iti propunem sa optezi pentru ondulator par waves, un produs pentru aranjarea parului intr-un mod modern, elegant si foarte la moda in momentul actual. Femeile sunt mereu pe fuga si dimineata este o adevarata cursa contra-cronomentru, iar un astfel de ondulator este mai mult decat perfect, atat pentru faptul ca este foarte usor de utilizat, cat si pentru faptul ca le va oferi o coafura deosebita in cel mai scurt timp. 

5. O bratara fitness

Mai mult decat, femeile tin si la aspectul lor fizic, au grija de silueta si de sanatate lor, sunt atente la alimentatie si fac activitate fizica regulat, iar in acest sens, optarea pentru o bratara fitness poate reprezenta o idee de cadou perfecta pentru orice femeie. Cu un design elegant si modern, o astfel de bratara fitness prezinta multe functii interesante si utile precum: monitorizare activitate fizica, alarma, alerta apeluri si mesaje, monitorizare ritm cardiac, calorii consumate, distanta parcursa, pedometru, monitor de repaus si chiar si alerta sedentara. Asadar, indiferent de stilul ei, aceasta bratara este un accesoriu potrivit si reprezentativ, oferindu-i o serie de informatii pretioase si alerte pentru a-si mentine rutina exact asa cum isi doreste!

Bratara fitness

Cu putina implicare, putem face cele mai inspirate cadouri pentru femeile importante din viata noastra! Asadar, pregateste-te din timp si alege cadouri care sa le reprezinte stilul, preferintele sau pasiunile si cu siguranta vei reusi sa le surprinzi in cel mai deosebit mod!

Articole relevante

Trimite continutul

Adauga un comentariu

 (with http://)

Articole asemanatoare