lcp
SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Seminee electrice si alte aparate de incalzire

Sezonul rece își face simțită prezența din ce în ce mai tare. Asigurarea unui mediu călduros și primitor face parte din prioritățile noastre din această perioadă. Zielele friguroase vor fi mult mai plăcute atunci când le încheiem cu un ceai cald, o pătură pufoasă și o cameră bine încălzită. În categoria de AEROTERME,RADIATOARE ȘI CALORIFERE ELECTRICE veți găsi o gamă variată de surse de căldură începând de la radiatoare portabile până la seminee.

Aparate de încălzire electrice

semineu electric

Semineu electric

Un semineu electric va imita foarte bine efectul de flacără al semineului real fiind astfel atât o sursă de caldură cât și articol decorativ. Semineele electrice se găsesc pe piață sub diverse modele astfel încât să vă fie ușor să alegeți șemineul care se potrivește cel mai bine cu decorul. Un șemineu electric vă permite să controlați de la distanță temperatura prin intermediul telecomenzii având parte de confort și relaxare. Este potrivit atât pentru living cât și pentru dormitor, restaurante, pensiuni, etc.

Semineu electric

Calorifer electric

Caloriferele electrice pe bază de ulei sunt cea mai utilizată sursă de căldură. Deși încălzirea lor se realizează mai greu, odată încălzite vor menține o temperatură plăcută chiar și după decuplare. Dacă decideți să achiziționați un calorifer electric atunci vă recomandăm să alegeți un calorifer cu protecție la supraîncălzire.

radiator

Radiator

Radiatoarele sunt de doua feluri, cu rezistență simplă sau cu cuarț și halogen. Radiatoarele cu rezistență simplă sunt mai populare datorită prețului mic la care se găsesc pe piață, acestea încălzesc cu succes persoanele care se află în direcția fluxului de căldură dar nu reușesc să creeze un mediu călduros pentru întreaga încăpere. Radiatoarele cu cuarț și halogen au o capacitate de încălzire mult mai mare comparativ cu cele cu rezistență simplă, permițând atingerea unei temperaturi mult mai ridicate.

convector

Convector

Convectorul seamănă cu un calorifer electric și este prevăzut în interior cu elemente de încălzire și canale pentru circulație. Dacă doriți să încălziți o încăpere atunci va fi nevoie de un convector mai mare care va ocupa mai mult spațiu. Însă, dacă doriți să vă încălziți pe dumneavoastră este suficient un convector de dimensiuni mici.

aeroterma

Aeroterma

Aerotermele sunt o alternativă eficientă de încălzire rapidă a saptiului deoarece convecția aerului este forțată, permițând o menținere constantă a căldurii. Totuși, aerotermele pot fi deranjante pentru persoanele care au probleme cu fluxul de aer.

Alegerea unui aparat de încălzire

Atunci când vrei să achiziționezi un aparat pentru încălzire trebuie să iei în calcul câteva aspecte pentru a face alegerea potrivită. În primul rând trebuie să știm exact pentru ce vrem o sursă de căldură electrică. Dacă doriți să vă încălziți pe dumneavoastră și nu o încăpere atunci puteți achiziționa un radiator sau o aerotermă de dimensiuni mici. Dacă doriți să încălziți un spațiu atunci trebuie o sursă de caldură mai mare atât ca dimensiuni cât și ca putere.

Este foarte important atunci când alegem un astfel de aparat să fim atenți la detalii. Un detaliu esențial ar fi funcția de protecție la supraîncălzire care face aparatul mult mai sigur. Un alt aspect important este opțiunea de a seta treapta de putere sau temperatura pentru a avea control deplin.

Un aparat de încălzire electric va fi excelent în locuri mai puțin încălzite sau chiar neîncălzite.

Sursă foto - cartuseria.ro

Trimite continutul

Adauga un comentariu

 (with http://)

Articole asemanatoare