lcp

Cum ambalezi si transporti in siguranta produsele pe care le comercializezi?

Conduci o afacere de tip ecommerce profitabila sau esti la inceput de drum si iti doresti sa oferi servicii de calitate? Cu siguranta stii ca sunt multe aspecte de luat in calcul pentru a avea o afacere de succes, multe decizii importante care impacteaza in mod direct serviciile tale, insa putina cercetare prealabila te poate ajuta din start sa faci alegeri bune fara a intampina situatii riscante in care trebuie sa iti schimbi in totalitate strategiile.

Calitatea produselor pe care le comercializam este de departe cel mai important aspect pe care trebuie sa il avem in vedere, deoarece satisfacerea clientilor nostri este primordiala! Un client satisfacut este un promovator al afacerii noastre si al produselor pe care le comercializam, un feedback pozitiv, o recenzie detaliata aduce cu sine alti posibili clienti care isi vor dori sa cumpere de la noi, sa incerce produsele noastre si sa le utilizeze pentru scopul pentru care sunt fabricate, fiind la randul lor multumiti si recomandandu-ne mai departe. Fie ca suntem producatori proprii ai produselor pe care le comercializam sau am apelat la furnizori care au aceleasi valori ca si noi in ceea ce priveste calitate articolelor, trebuie sa urmarim indeaproape si sa ne asiguram si de modul in care transportam aceste produse catre clientii nostri. Modul de ambalare si transport este la fel de important precum calitatea produselor noastre, deoarece ne dorim ca ceea ce vindem sa ajunga intact si in stare perfecta de functionare la destinatar, aceasta fiind o prima impresie notabila.

In acest sens, prin acest material de blog te vom indruma cum sa ambalezi si sa transporti in siguranta produsele pe care le comercializez! Pentru ce articole de ambalare trebuie sa optezi, care sunt optiunile cele mai bune pentru serviciile tale si cum sa te asiguri ca produsele sunt transportate in cea mai mare siguranta.

Iata asadar ce produse de ambalare si etichetare iti propunem:

Ambalare

Plicuri antisoc cu bule

Pentru produsele de mici dimensiuni, fragile si care necesita protectie extra, aceste plicuri cu bule reprezinta optiunea cea mai buna! Acest tip de plicuri sunt extrem de rezistente si reprezinta una dintre alegerile de top ale comerciantilor din intreaga lume. Sunt captusite bine cu folie cu bule pentru o protectie ridicata si se inchid etans pentru a nu exista niciun fel de risc in timpul transportului.

Aceste produse de ambalare se regasesc in diverse dimensiuni si in culori precum alb sau auriu, iar pentru cantitati mari, costurile de achizitie sunt mult mai rentabile, fiind de astfel cea mai populara metoda de achizitie in acest sens.

Cutii din carton

Fara indoiala cea mai uzuala metoda de impachetare si transportare sunt cutiile de carton, care se regasesc intr-o diversitatea foarte mare de dimensiuni astfel inca sa putem face alegeri exacte in acest sens. Fie ca trebuie sa expediem produse de dimensiuni mari sau produsele noastre sunt de dimensiuni reduse, aceste cutii de carton se pot comanda exact pe masura dorita si la fel ca si in cazul plicurilor, veti regasi un pret mult mai convenabil pentru comenzi mai mari, fata de pretul pe bucata.

Cutii de carton personalizate

Pentru o prima impresie deosebita atunci cand destinatarul primeste coletul cu produsele comandate, puteti opta pentru cutii personalizate! Cu toate ca prezinta un cost extra, personalizarea cutiilor este o metoda excelenta de a-ti impresiona clientii, cu sigla companiei, cu un logo interesant sau un mesaj prin care poti capta atentia de la prima vedere.

Folie cu bule

Produse fragile sau nu, un plus de siguranta este intotdeauna binevenit si clientii vostri vor aprecia acest lucru! In acest sens, utilizarea de folie cu bule un interiorul cutiei de carton, sau ambalarea prealabila a produsului in folie ii va aduce un plus de protectie in timpul transportului, fara a exista niciun risc rupere, spargere sau distrugere chiar daca cutia va prezenta urme de deteriorare cauzate in timpul transportului. Folia cu bule la fel se regaseste poe diferite dimensiuni de lungime si cu bule de aer de marimi diferite, astfel incat sa puteti face alegeri potrivite pentru protectia produselor pe care le expediati prin firmele de curierat.

Folie cu bule

Carton ondulat franjurat

La fel ca si folia cu bule, acest carton ondulat franjurat este ideal pentru protejarea produselor din interiorul cutiilor de carton. Aceasta solutie ecologica de ambalare pentru protectie este tot mai populara in zilele noastre si este la fel de eficienta precum folia cu bule cu aer. Acest produs de protectie se comercializeaza in cantitati per cutie de 30 de kg si presupune un cost foarte mic pentru o cantitate atat de generoasa. Asadar, daca iti doresti o metoda de ambalare pentru protectie prietenoasa cu mediul, aceasta este alegerea ideala!

Rola carton pentru impachetare

O alta metoda populara de ambalare pentru protejarea bunurilor este rola carton pentru impachetare! Acest produs 100% reciclabil este utilizat in mod special pentru ambalarea pieselor de mobilier, al electrocasnicelor, pentru obiectele sanitare, pentru ambalarea produselor fabricate din sticla sau ceramica sau chiar si pentru produsele alimentare, prezentand de asemenea o protectie superioara in timpul transportului. 

Banda adeziva

Sigilarea cutiilor de carton este obligatorie si cea mai uzuala metoda in acest sens este utilizarea de banda adeziva! Acest produs are rolul de a sigila bine cutiile de carton, indiferent de marimea sau densitatea lor si fie ca optati pentru variante clasice sau sigilati cu banda adeviza cu imprimeu Fragile pentru un plus de atentie la manevrarea cutiilor, veti avea siguranta ca produsele vor si bine pastrate in interiorul cutiei.

Banda adeziva

Banda umectibila

100% biodegradabila si reciclabila, aceasta banda umectibila este perfecta pentru o sigilare superioara a cutiilor din carton. Confectionata din hartie craft, cu un adeviz ecologic pe baza de amidon, aceasta banda umectibila se aplica cu ajutorul unui dispenser cu rezervor de apa pentru a activa adezivul pe suprafara cartonului. Banda umectibila este alegerea ideala pentru ambalarea cutiilor de carton si este utilizata cu succes intr-o varietate de domenii, in special pentru industria alimentara si cea farmaceutica/cosmetica deoarece este un produs inodor si igienic, care de asemenea se poate si printa.

Opteaza pentru calitate! Alege de la Cartuseria.ro produse ideale pentru ambalarea produselor pe care le comercializezi, avand certitudinea ca in timpul transportului acestea vor fi protejate si nu vor suferi niciun fel de deteriorare. Ai preturi bune si oferte personalizate la o varietate mare de astfel de articole de ambalare! Cumpara cu incredere pentru a oferi incredere!

Articole relevante

Trimite continutul

Adauga un comentariu

 (with http://)

Articole asemanatoare