lcp
SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

De ce se merita sa investim intr-o tabla magnetica?

Majoritatea antreprenorilor cauta solutii prin care sa isi eficientizeze activitatile din cadrul afacerilor pe care le conduc si evident, modalitati prin care sa pot face reduceri de buget si economie. Cu toate acestea, uneori merita sa cheltuim putin in plus pentru a obtine un produs mai bun, acesta fiind si cazul achizitionarii de table magnetice. In acest sens, in urmatoarele randuri vom detalia de ce tablele magnetice merita acel cost suplimentar si vom evidentia cum va poate ajuta o astfel de tabla atat in plan profesional cat si in plan personal.

Tablele albe magnetice sunt usor de utilizat si incredibil de versatile. Ele pot fi folosit foarte simplu cu un marker, un burete de stergere si cativa magneti reprezentativi. Pe o astfel de tabla se scrie cu usurita si se poate sterge dupa bunul plac, de fiecare data cand este necesar. In plus, diversitatea acestor table whiteboard variaza in:

Dimensiuni: tablele magnetice se regasesc intr-o variatete de dimensiuni astfel inca sa puteti gasi una care se potriveste perfect nevoilor dumneavoastre. De mici dimensiuni, medii, tabla magnetica cu prindere desktop pe birou sau de dimensiuni mari care pot acoperi un perete intreg, exista o tabla ideala pentru fiecare spatiu si necesitate.

Forma: chiar daca sunt obisnuiti cu formele clasice dreptunghiulare, aceste table magnetice se regasesc la momentul actual intr-o diversitate de forme precum si patrat, sageata sau chiar si stea.

Utilizare: pot fi folosite in diverse situatii si scopuri, de la medii office si pana in domeniul artei. Excelente pentru lectiile cu predare de la scoala si ideala pentru sesiunile de brainstorming din cadrul sedintelor.

Durabilitate: fabricate din materiale rezistante si menite sa reziste testului timpului, aceste table magnetice sunt extrem de durabile.

Caracteristici suplimentare: unele table magnetice vin cu functii suplimentare precum reglamrea inaltimii, menaniste de inglinare, roti pentru mobilitate, raft sau compartimente de depozitarte pentru markere, burete si magneti.

Table magnetice

Tablele magnetice fac locul de munca mai productiv

Aceste table albe sunt o investitie excelenta pentru orice afacere, si ele vor face locul de munca mai productiv. Acestea poti fi folosite ca instrument de comunicare intre manageri si angajati, ca loc de notare al ideilor si solutiilor pentru diverse probleme si situatii si ideal pentru braninstorming si planificare. Se poate nota si sterge orice idee, in orice moment, iar cu ajutorul unor magneti veti putea atasa pe table si anumite hartii importante in subiectul dezbatut in cadrul sedintei.

*O tabla magnetica este ideala si daca lucrezi de acasa, deoarece ne ofera o modalitate rapida si usoara de a urmari task-urile pe care trebuie sa le bifam in ziua respectiva si sa ne notam in avans ceea ce avem de facut!

Sunt ideale pentru a face anunturile importante vizibile unui numar mai mare de angajati! Pentru a posta un memento, o informatie importanta sau chiar si pentru a promova un eveniment viitor, aceste table reprezinta o modalitate excelenta de a va transmite mesajul intr-o maniera putin mai diferite, iar cel mai mare plus il regasim in faptul ca mesajul este foarte usor de actualizat si schimbat dupa cum este necesar!

Tabla Magnetica

Tablele magnetice ne pot ajuta sa ramanem in grafic atat la job cat si in viata personala

Utilitatea acestor table magnetice este din ce in ce mai evidenta, iar daca sunteti in cautarea unei modalitati de a va organica mai bine viata personala si de a ramane la curent cu volumul de munca, atunci investiutia intr-o tabla magnetica este o idee grozava!

La locul de munca ne dorim sa fim eficienti, organizati si mereu la zi cu atributiunile specifice, iar in acest sens, o tabla magnetica ne poate ajuta sa ne sistematizam task-urile, intalnirile si proiectele viitoare, sa ramanem focusati si sa ducem la bun sfarsit ceea ce avem de facut, in timpul prestabilit!

Iar acasa, o tabla magnetica este utila pentru intreaga familie si poate fi folosita in diverse situatii: pentru a nota activitatile zilnice ale fiecarui membru al familiei, programari importante la medic, orar al activitatilor extrascolare, o lista urgenta de cumparaturi sau chiar si mesaje simpatice care sa ne faca ziua mai buna!

Tabla magnetica

Tablele magnetice sunt excelente pentru a sprijini dezvoltarea copiilor

O astfel de tabla magnetica este ideala atat acasa cat si in salile de clasa fiind instrumente excelente de predare interactiva. Pe o astfel de tabla profesorii pot nota puncte si informatii cheie si pot insera imagini reprezentative astfel incat lectia sa fie interactiva si captivanta. Magnetii sunt ideali pentru a atasat cu usurinta materiale interesante in jurul carora profesorii pot realiza lectia de clasa.

Aceste table albe mangetice sunt instrumente distractive educationale pentru copii si ele ii pot ajuta pe micuti sa invete conceptele de baza precum alfabetul, numerele, formele sau chiar si culorile. Cu o astfel de tabla putem incuraja procesul de invatare pentru mici scolari facand totul intr-o maniera mai interactiva, mai distractiva si mai usor de urmarit. In plus, tablele magnetice pot fi utilizate ca o priza creativa pentru copii. Ei pot folosi tabla pentru a desena imagini, a crea modele sau a scrie povesti. Acest lucru ii poate ajuta sa isi antreneze imaginatia si sa isi exploreze creativitate!

In plus, pentru micuti alege cea mai reprezentativa tabla si anume, putem achizitiona o tablita magnetica cu 2 fete, perfecta pentru inaltimea lor si care vine la pachet cu accesorii precum set de cifre, burete de sters, markere si creta pentrru partea neagra a table, o tabla pe care poate invata sau se poate distra colorand! 

Tablita magnetica cu 2 gete

Daca ati ajuns pana la finalul acestui articol, cu siguranta ati inteles cat de utila poate fi o tabla mangetica la locul de munca, in plan personal si cum ii poate ajuta pe cei mici sa se dezvolte corespunzator si intr-un mod distractiv, iar daca sunteti in cautarea unei table magnetice care sa se plieze perfect pe necesitatile si cerintele dumneavoastra, Cartuseria.ro este magazinul ideal de unde puteti face cu incredere aceasta achizitie! Va propunem asadar sa descoperiti gama noastra de table magnetice – whiteboard si sa profitati de ofertele de pret la aceste produse!

Articole relevante

Trimite continutul

Adauga un comentariu

 (with http://)

Articole asemanatoare