lcp
SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Descopera o lume fascinanta cu ochelarii VR

Descopera realitatea virtuala cu ochelarii VR

Descopera o lume fascinanta cu ochelarii VR

Realitatea virtuala – Virtual Reality sau VR – este demult intalnita in literatura si in diverse concepte SF, insa este o tehnologie a generatiei prezente care se bucura de o dezvoltare tot mai mare.

Realitatea virtuala creaza o lume paralela cu cea fizica, antrenandu-ne toate simturile si facandu-ne sa credem ca totul este real.

Ochelarii VR sunt gadgetul care fac posibila patrunderea in realitatea virtuala chiar din camera ta. Pareau greu de imaginat in urma cu cativa ani si totusi acum sunt usor de gasit si chiar la preturi accesibile.

Totul functioneaza foarte simplu – atasezi telefonul mobil, iti pui ochelarii la ochi si patrunzi intr-o lume virtuala fascinanta, atat de realista incat vei avea tendinta sa intinzi mana si sa atingi obiectele vazute sau vei simti cu adevarat un gol in stomac cand vei ajunge in cele mai indepartate locuri de pe planeta.

Gadgetul care te scoate din cotidian si de care nu te poti plictisi functioneaza cu majoritatea telefoanelor mobile, cu sistem de operare Android, iOS sau Windows, iar magazinele de aplicatii au o oferta destul de vasta de aplicatii VR.

Aplicatii pentru ochelarii VR

Calatorii in jurul lumii

Poti vizualiza tari indepartate pe care ti-ai dorit intotdeauna sa le vizitezi. Iti alegi destinatia, te asezi comod si te bucuri de locuri nedescoperite inca de tine.

Calatoreste oriunde in lume cu ochelarii VR

Jocuri pe calculator – super realiste

Doar iti pui ochelari si patrunzi in lumea virtuala a jocului, in orice directie te vei uita vei fi inconjurat de actiunea jocului.

Jocuri super realiste in realitatea virtuala

Filme si videouri vizualizate la 360 grade

Youtube are videoruri care permit o vizualizare la 360 grade, iar cu ochelarii VR vei vedea imaginile si actiunea 3D, in toate directiile.

Filme cu vizualizare de 360 grade

Tutoriale si lectii animate – 360 grade

Invatarea poate fi mai interactiva ca oricand! Intr-o maniera interesanta si atractiva, orice lucru nou va fi mai usor de retinut. Aplicatiile VR au utilitate si in exersarea sofatului, pilotarii unui avion sau in exersarea oricarei alte deprinderi ce necesita mult exercitiu. 

Animatie 3D si VR - invatare interactiva si distractiva

Sunt multe lucruri ce merita spuse despre realitatea virtuala, avantajele fiind evidente. Insa merita facuta precizarea ca ochelarii VR au si un dezavantaj. Sunt atat de interesanti si fascinanti, inca daca ii vei purta prea mult timp vei avea ameteli si vei putea dezvolta o dependenta, devenind greu sa te rupi de lumea virtuala, mult mai interesanta decat realitatea cotidiana. 

AICI gasiti modele de ochelari VR incepand de la 29 lei!

Trimite continutul

Adauga un comentariu

 (with http://)

Articole asemanatoare