Ordoneaza dupa

Pret
19 lei 171 lei
Marime ecran
mai multe... less
Brand
Filter

Ochelari VR

Spre deosebire de interfetele traditionale, realitatea virtuala ii da posibilitatea utilizatorului sa interactioneze cu tot ceea ce il inconjoara.

Jocurile si entertainment-ul au cea mai mare pondere in ceea ce priveste folosirea realitatii virtuale, insa exista o intreaga serie de utilizari pentru realitatea virtuala, unele dintre acestea fiind mai dificile sau mai neobisnuite decat altele.

Ochelarii VR 3D va permit sa vizionati filme 3D sau jocuri in realitatea virtuala, fiind necesar doar sa descarcati din magazinul de aplicatii jocuri si filme marcate VR.

Ai posibilitatea de a te simti in mijlocul actiunii jocurilor preferate, de a calatori in locuri din toata lumea, de a vedea videoclipuri pe YouTube de parca s-ar petrece langa tine si de a trai experiente precum un zbor cu avionul sau o tura de rollercoaster. Totul fara a parasi scaunul sau canapeaua, doar punandu-ti ochelarii VR si conectandu-i la smartphone.

Atunci cand lumea reala pare banala si iti doresti sa explorezi noi spatii, chiar si fara sa-ti parasesti locuinta, e momentul sa iti achizitionezi o pereche de ochelari VR.

Comanda online e mult mai simplu si beneficiezi astfel de cel mai bune preturi pentru Ochelari VR.

Sus