SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Imprimanta termica – cel mai inovator echipament de print!

Suntem mereu in cautarea celor mai bune si mai fiabile produse si echipamente care sa ne usureze munca in cadrul jobului sau al companiei, pe care sa ne putem baza in orice moment sau orice locatie, iar in acest sens putem mentiona si aceste imprimante termice, echipamente performante si portabile de print ideale in diverse domenii de activitate. O imprimanta termica este un echipament de print care foloseste caldura pentru a transfera imaginea pe hartie. Datorita calitatii de tiparire, a vitezei si a progreselor tehnologice, aceste imprimante termice au devenit foarte populare si sunt utilizate cu succes in diverse industrii precum horeca, industria medicala, bancara etc.

Printre cele mai importante avantaje ale imprimantelor termice se numara:

  • nu este nevoie de cartuse cu cerneala sau ribon pentru a imprima

  • sunt foarte usor de utilizat avand doar cateva butoane care au comenzi prestabilite

  • nu sunt zgomotoase, sunt de dimensiuni reduse si se potrivesc in orice domeniu de activitate

  • sunt eficiente si rapide in tiparirea de etichete, bonuri, chitante si awb-uri

  • sunt durabile in comparatie cu alte imprimante

  • sunt comercializate la preturi mici

In urmatoarele randuri va vom prezenta detaliat doua dintre cele mai reprezentative imprimante termice care detin functii specifice si utile intr-o varietate de domenii. Iata asadar despre ce imprimante este vorba:

Imprimanta termica portabila Bluetooth

Aceasta imprimanta termica portabila bluetooth de mici dimensiuni este un echipament de print foarte util deoarece puteti imprima date de le telefonul mobil indiferent de locatia dumneavoastra. Functioneaza prin Bluethoot si utilizeaza procesul termic de printare, fiind de asemenea rapida, eficienta si deloc zgomotoasa.

Usor de instalat si implementat, compatibila cu mai multe versiuni are sitemului Windows, iOS sau Android, iar prin interfata USB aceasta imprimanta poate fi conectat chiar si la calculator. Prin functia de Bluethooth imprimarea este extrem de usoara facilitand astfel printul de chitante, bilete, facturi, etichete pentru diverse domenii de activitate.

In design compact, cu capac transparent pentru a vizualiza cu ususinta nivelul bateriei, functie de repaus Bluetooth automat, economie de energie suport pentru hartie 57x50 mm, aceasta imprimanta termica este echipamentul ideal de print. O astfel de imprimanta functioneaza cu rola termica de 57 mm care este ideala pentru printarea monocrom.

imprimanta termica portabila

Imprimanta pentru AWB-uri si etichete termice

Compatibila cu sistemele de operare Windows si Linux, aceasta imprimanta termica poate fi conectata cu ajutorul cablului USB la orice dispozitiv care are caracteristici de coneziune si sisteme de operare pentru AWB-uri si etichete termice. O astfel de imprimanta AWB-uri si etichete termice printeaza cu viteza de 127mm/s si mai mutl decat atat, are capacitatea de a printa informatii direct de pe cardul SD, transpunand astfel comod, eficient si rapid pe hartia termica.

Aceste imprimante termice prezinta un cost foarte mic de operare, iar metoda de imprimare nu necesita cerneala sau ribon ci functioneaza cu rola de etichete termice, print AWB, o modalitate eficienta si de o calitate optima care realizeaza un print clar si rapit atat pentru etichete, cat si pentru AWB-uri.

O astfel de imprimanta este utila in mod special pentru companiile de transport colete avand la indemana intotdeauna un echipament rapid si eficient de print al AWB-urilor sau al etichetelor termice.

Imprimanta termica AWB si etichete termice

Asadar, daca sunteti in cautare de echipamente performante de print, de dimensiuni reduse, care functioneaza simplu, rapid si fara a fi nevoie de consumabile scumpe, Cartuseria.ro va propune sa rasfoiti catalogul nostru virtual de imprimante termice si sa achizitionati cu incredere produsele de care aventi nevoie!

Articole relevante

Trimite continutul

Adauga un comentariu

 (with http://)

Articole asemanatoare