Imprimanta termica pentru awb-uri - cum o aleg?

Ce este imprimarea termică?

Utilizând o imprimantă termică nu mai este necesar să achiziționezi consumabilele specifice unei imprimante clasice. Imprimantele termice necesită doar hârtie tratată chimic, special concepută pentru acestea. Imprimarea termică poate fi împărțită în două tipuri: termic direct și transfer termic.

Tehnologia termică directă utilizează hârtie care are deja incorporată cerneală, fără a necesita folosirea unei panglici termice pentru a putea imprima. Căldura din capul de imprimare va reacționa la substanțele chimice din compoziția hârtiei, obținând astfel texte sau imagini. Imprimantele care utilizează tehnologia termică directă pot printa doar alb - negru.

Tehnologia transferului termic necesită utilizarea unei panglici de carbon, cu sensibilitate la căldură. Prin trecerea panglicii peste capul de imprimare incălzit, aceasta se va topii, obținând astfel un text mai întunecat. Imprimantele care utilizează această tehnologie pot printa atât pe hârtie cât și pe materiale precum poliesterul sau polipropilena.

                                                         

Imprimantele termice pentru AWB-uri

Ești în căutarea unei metode de a eficientiza procesul de lipire al AWB-urilor? Noi venim cu soluția. Dacă ai un volum mare de colete atunci îți recomandăm o imprimantă termică pentru AWB-uri. Timpul acordat procesului de lipire a AWB-urilor va fi redus semnificativ. Fiecare secundă contează atunci cand ai un volum mare de muncă. Eficientizează-ți toate procesele repetitive pentru a caștiga timp pentru activitățile mult mai importante.

Utilizând o astfel de imprimantă poti crea AWB-uri profesionale, textul și codurile fiind foarte clare chiar și la cele mai mici dimensiuni. Pe lângă acest aspect, nu va mai fi necesar să utilizezi clasicele plicuri de plastic și vei folosi mult mai puțină hârtie.

Alege inteligent imprimanta termică pentru AWB-uri!

Atunci când alegem o imprimantă termică pentru AWB-uri trebuie să luăm în calcul câteva aspecte foarte importante pentru rezultate cât mai bune.

1.    Raport preț – caracteristici - prețurile imprimantelor variază de la un seller la altul chiar dacă imprimantele au aceleași caracteristici. Înainte de a alege o imprimantă trebuie să cântărim bine dacă prețul cerut este justificat de capacitățile acesteia.

2.    Rezoluția de imprimare – calitatea tipăririi este strâns legată de rezoluția de imprimare. Cu cât rezoluția imprimantei este mai mare, cu atât aceasta va avea un print mai calitativ.

3.    Viteza de printare – cu toții dorim să economisim timp intr-o epocă în care totul este alert. Viteza de imprimare este vitală atunci cand volumul de tipărire este foarte mare.

4.    Dimensiunea etichetelor – imprimanta termică trebuie să fie compatibilă cu dimensiunea etichetelor AWB.

5.    Conexiunea – pentru un plus de confort dar și eficiență ridicată, puteți alege o imprimantă termică cu interfață USB și port de rețea LAN / Bluetooth care să vă permită să printați de la distanță.

6.    Capul de imprimare – pentru o fiabilitate cât mai bună puteți lua în calcul și capacitatea de printare a capului de imprimare. În funcție de tipul de imprimantă, acesta poate printa de exemplu 30km, 50 km, după care pot apărea probleme sau chiar să nu mai printeze necesitând înlocuirea.

7.    Fiabilitate - în general, imprimantele termice sunt ușor de utilizat datorita simplității design-ului fără a fi încărcate cu butoane care să vă dea bătăi de cap.

Avantajele utilizării unei imprimante termice

  • Printul realizat cu o imprimantă termică va fi mult mai rezistent la temperaturile scăzute și la condițiile nefavorabile de depozitare.

  • Viteza de imprimare mult mai mare în raport cu alte imprimante.

  • Utilizând o imprimantă termică vei avea posibilitatea de a o conecta la o multitudine de platforme și aplicații destinate acesteia.

  • Reducerea costurilor deoarece consumă puțina energie și nu necesită utilizarea consumabilelor specifice imprimantelor clasice.

                         

Imprimantele termice home & office

O imprimantă termică va fi potrivită oricărei afaceri, indiferent de domeniul de aplicare. Puteti utiliza o astfel de imprimantă pentru a printa într-un timp foarte scurt etichete, bonuri, facturi, etc.  Acest tip de imprimantă este folosit în general pentru afacerile de comerț și curierat. Utilizând o imprimantă termică veți economisi timp dar și bani fără a mai fi necesar să achiziționați consumabilele specifice imprimantelor clasice.

Imprimantele termice pot fi utilizate chiar și acasă având posibilitatea de a personaliza diverse obiecte, puteți realiza etichete pentru organizarea condimentelor/ alimentelor, puteti printa adrese pentru scrisori și altele.

Pentru un plus de confort, puteți opta pentru o imprimantă termică portabilă având posibilitatea de a vă mișca liber, fără a mai fi limitat de cabluri. Pe lângă acest aspect, design-ul compact vă permite să luați cu dumneavoastra oriunde o astfel de imprimantă, unele incăpând chiar și în buzunar.

Magazinul nostru online vă pune la dispoziție o gamă variată de imprimante termice atât pentru office cât și pentru acasă.

Click AICI pentru a vedea gama noastra de imprimante termice home & office.

Sursă foto: marking.com / cartuseria.ro

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)