Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Tip produs
Alimentare
Raza de actiune
Volum sonerie
Brand
Filter

SONERII & INTERFOANE, ALARME

Pentru siguranta caminului tau si a celor dragi tie, iti venim in ajutor cu o gama larga si diversificata de interfoane, sonerii si alarme perfecte pentru locuinta ta. Fie ca stai la casa sau la bloc, aceste produse se vor plia perfect pe nevoile tale.

Un interfon de calitate iti va permite sa selectezi in mod eficient persoanele care iti vor trece pragul casei.

Interfoanele clasice permit transmiterea informatiei sonore si doar atat. Videointerfonul functioneaza ca un interfon normal, cu diferenta ca transmite si informatie vizuala, pe langa cea sonora.

Printre cele mai importante functii ale unui interfon putem enumera acordarea accesului in incinta, display electronic cu numele persoanelor/familiilor, functie de apelare, banda de comunicare, praguri de volum pentru sonerie si semnalizarea usii neinchise.

Soneria este un accesoriu important al oricarei locuinte, fiind primul contact pe care il au vizitatorii cu dumneavoastra.  

Oferta noastra de sonerii contine atat sonerii cu cu fir cat si soneri wireless, astfel incat sa puteti alege produsul care corespunde cel mai bine asteptarilor dumneavoastra.

Scopul sistemelor de alarma este de protectie, dar acestea au si un efect puternic de descurajare a infractorilor.

Magazinul nostru online va ofera gama variata de produse precum alarme infrarosu, sonerie portabila wireless, unitate interioara videointerfon, videointerfon cu fir, camera falsa pentru supraveghere etc.

Comanda acum si vei beneficia de livrare rapida si cele mai bune preturi pentru sonerii, interfoane si alarme.

Sus