Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Functii
Format imprimanta
Mod Tiparire
DUPLEX
Conectivitate
Categorii
Brand
Filter

Multifunctionale laser

Imprimantele laser au evoluat spectaculos in ultimii ani, din punct de vedere al progresului tehnic. Laserele acestora au devenit mult mai performante in ceea ce priveste calitatea si viteza de printare, fiind mai flexibile ca si conectivitate si mai accesibile din punct de vedere al preturilor.

Acestea au in general viteza mai mare decat cele inkjet, o calitate mai buna a textului negru, cartuse cu capacitate mai mare si cu mai putine potentiale probleme, in special cand nu sunt folosite perioade mai indelungate. Daca la o imprimanta cu cerneala, nefolosita o anumita perioada de timp, cerneala se usuca, in cazul imprimantelor cu laser, tonerul poate fi folosit si dupa o perioada mai lunga de nefunctionare, iar daca se intampla totusi ca acesta sa se intareasca, cartusul poate fi curatat si reumplut simplu si rapid.

Imprimantele multifunctionale devin din ce in ce mai utilizate, atat  in contextul unui birou mic dar si pentru uzul personal. Sunt ajutorul zilnic pentru a printa un text sau o imagine draga tie, a scana un document sau chiar si a da un telefon. O imprimanta aleasa te poate ajuta sa faci economie de timp si sa cresti productivitatea datorita functiilor rapide si a vitezei de printare superioara.

Avantajul unei multifunctionale laser este spatiul ocupat, mai mic, prin compactarea a 3 echipamente intr-unul: imprimanta, scanner/copiator, fax.

In oferta nostra vei gasi mutifunctionale laser marca Canon, HP, Xerox, Brother si Samsung. Toate produsele noastre beneficiaza de 12 de luni garantie.

Intra si comanda acum multifunctionale laser la cele mai bune preturi din online.

Sus