Multifunctionale laser

Multifunctionala HP CZ172A LaserJet Pro...

Multifunctionala HP CZ172A LaserJet Pro MFP M125A - Evitati irosirea timpului, prin imprimarea rapida si instalarea simpla

573.00 Lei
Lipsa Stoc

Multifunctionala laser WorkCentre 3025NI...

Multifunctionala laser WorkCentre 3025NI cu fax Xerox - poate fi asezata oriunde doriti datorita retelei wi-fi standard

819.00 Lei
Lipsa Stoc

Multifunctionala HP CZ173A LaserJet Pro...

Cu multifunctionala HP LaserJet Pro M125NW accelerati lucrul cu documentele si stabiliti ritmul pentru succes, utilizand un MFP care imprima, copiaza si scaneaza rapid

795.00 Lei
Lipsa Stoc

Multifunctional laser Canon i-SENSYS MF217w

Canon i-SENSYS MF217w - Multifunctionala laser monocrom cu capacitate de integrare in retea, eficienta si usor de utilizat

935.00 Lei
Lipsa Stoc

Multifunctional HP Laserjet Pro M127FW...

Multifunctional HP Laserjet Pro M127FW MFP, Retea, Wireless, A4 - ofera simplitate in utilizare si economii de energie

1,099.00 Lei
Lipsa Stoc

Imprimanta HP LaserJet Pro MFP M130a G3Q57A

Multifunctionala monocroma HP LaserJet Pro MFP M130a G3Q57A

665.00 Lei
Lipsa Stoc

Imprimanta laser Brother HL-L2312D...

Imprimanta laser Brother HL-L2312D monocrom format A4, conexiune USB si cu imprimare duplex automat

459.00 Lei
Lipsa Stoc

Multifunctionala laser monocrom Brother...

Multifunctionala laser monocrom Brother DCP-1622WE, format A4, memorie 32MB, display LCD

715.00 Lei
Lipsa Stoc
Se afiseaza 1-8 din 8 de articole


Multifunctionale laser

Imprimantele laser au evoluat spectaculos in ultimii ani, din punct de vedere al progresului tehnic. Laserele acestora au devenit mult mai performante in ceea ce priveste calitatea si viteza de printare, fiind mai flexibile ca si conectivitate si mai accesibile din punct de vedere al preturilor.

Acestea au in general viteza mai mare decat cele inkjet, o calitate mai buna a textului negru, cartuse cu capacitate mai mare si cu mai putine potentiale probleme, in special cand nu sunt folosite perioade mai indelungate. Daca la o imprimanta cu cerneala, nefolosita o anumita perioada de timp, cerneala se usuca, in cazul imprimantelor cu laser, tonerul poate fi folosit si dupa o perioada mai lunga de nefunctionare, iar daca se intampla totusi ca acesta sa se intareasca, cartusul poate fi curatat si reumplut simplu si rapid.

Imprimantele multifunctionale devin din ce in ce mai utilizate, atat  in contextul unui birou mic dar si pentru uzul personal. Sunt ajutorul zilnic pentru a printa un text sau o imagine draga tie, a scana un document sau chiar si a da un telefon. O imprimanta aleasa te poate ajuta sa faci economie de timp si sa cresti productivitatea datorita functiilor rapide si a vitezei de printare superioara.

Avantajul unei multifunctionale laser este spatiul ocupat, mai mic, prin compactarea a 3 echipamente intr-unul: imprimanta, scanner/copiator, fax.

In oferta nostra vei gasi mutifunctionale laser marca Canon, HP, Xerox, Brother si Samsung. Toate produsele noastre beneficiaza de 12 de luni garantie.

Intra si comanda acum multifunctionale laser la cele mai bune preturi din online.

Sus