Ordoneaza dupa
Pret
56 lei 1739 lei
Brand
Procesor
mai multe... less
Memorie RAM
mai multe... less
Rezolutie video
mai multe... less
Sistem de Operare
mai multe... less
Capacitate stocare
mai multe... less
Conectivitate
mai multe... less
Filter

Media Player & Mini PC

Ce este un mini PC?

Mini PC este un gadget cu tehnologie de ultima generatie, care transforma televizorul intr-un smart TV, astfel incat va permite utilizarea acestuia ca pe un laptop sau calculator. Utilizand un mini PC Android puteti reda de pe telefon sau tableta, in cel mai rapid mod, jocuri, filme sau alte fisiere media

Ce avantaje are un mini PC?

Majoritatea modelelor de mini PC se conecteaza prin Wi-Fi sau Bluetooth, iar pentru conectarea la televizor sau la calculator sunt necesare doua cablui, respectiv un cablu de alimentare si un cablu HDMI.

Cu functii suplimentare pentru televizor, jocuri sau muzica, un mini PC va ofera cele mai tari experiente in materie de gadgeturi, fiind dedicat in special persoanelor care nu detin un smart TV.

In functie de modelul ales, un astfel de dispozitiv poate fi compatibil cu sistem de operare Android, Mac, iOS si Windows.

Atunci cand doriti sa achizitonati un mini PC este recomandat sa va orientati catre un model ce dispune de un numar mare de porturi USB, o iesire HDMI si o intrare de tip Ethernet.  

Ce este un streaming media player?

Streaming media player este un dispozitiv wir care are un design compact si va ofera posibilitatea sa va bucurati de videoclipurile, fotografiile si filmele dumneavoastra preferate din telefonul mobil, direct pe eranul televizorului.

Ce avantaje are un streaming media player?

Va permite sa redati jocurile si alte fisiere multimedia de pe ecranul telefonului sau tabletei pe un ecran mare. Dispozitivul suporta mai multe formate de fotografii, videoclipuri si fisiere.

Pentru cele mai bune oferte si preturi pentru toate buzunarele, accesati acum magazinul nostru online!