Radiatoare

Ce optiuni ai si cum sa alegi cel mai bun radiator

Cand scad temperaturile si in casa devine din ce in ce mai racoare poate fi nevoie sa apelam la o sursa de incalzire suplimentara. Desi, in general, ne folosim de centrale proprii, exista situatii in care avem nevoie de surse alternative de incalzire. Aparatele de incalzit pot fi solutia cea mai avantajoasa, din multe puncte de vedere.

Daca instalatia termica nu face fata frigului de afara sau vrei sa ai la indemana un dispozitiv de incalzire pe care sa il poti folosi ocazional, intr-o singura incapere, fara a porni centrala cea mai buna solutie este achizitionarea unor radiatoare electrice, usor de manevrat si amplasat, care schimba temperatura in camera in doar cateva minute.

Magazinul nostru online ve punem la dispozitie o gama variata de radiatoare precum: radiator halogen 1200W, radiator smart wireless, radiator cu ulei, radiator electric de podea, radiator tip stalp, radiator ceramic cu termostat, radiator din aluminiu cu 11 elementi etc.

In trecut posibilitatea de a incalzi casa cu ajutorul unui radiator electric era considerata mult prea scumpa, insa in ultimii ani aceste aparate au evoluat si au ajuns la performante remarcabile, atat din punct de vedere al puterii de incalzire oferind posibilitatea de a regla temperatura datorita treptelor de incalzire, cat si a designului mic si compact.

Combinat cu puterea mare de incalzire si eficienta ridicata, radiatorul electric este cel mai ieftin mod de a iti incalzi locuinta folosind curentul electric.

Sus