Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Categorii
Filter

Vezi toate produsele marca ActiveJet

ACTIVEJET

Activejet

Activejet reprezinta liderul pietei de consumabile de imprimanta din Europa Centrala si de Est in ceea ce priveste cantitatea de produse vandute. Este o marca inregistrata la EUIPO (Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuala) si o marca care indeplineste standardele aplicabile marcilor europene, fiind detinut de ACTION SA, un jucator important pe piata de distributie IT, oferind o perspectiva si un know-how unic in acest sector, precum si un suport logistic excelent.

Brandul a fost introdus pe piata in anul 2002 si de atunci a fost o parte cheie a povestii de success bazata pe dezvoltarea de solutii inovatoare in domeniul consumabilelor pentru imprimante, produsele Activejet fiind unice pentru calitatea lor superioara si performanta inalta.  Este cea mai cunoscuta marca in Polonia in domeniul consumabilelor compatibile pentru imprimante si lider national in ceea ce priveste vanzarile de produse si recunoasterea marcii, fapt confirmat de nenumarate ori de diverse sondaje ale consumatorilor. Detine certificate BSI si TUV Rheinland, ambele organizatii monitorizeaza procesele de productie.

Certificari ISO RIT Activejet

Ca brand Activejet s-a concentrat pe o abordare integrata, pe termen lung, a cresterii marcii, mentinand cele mai inalte standarde de excelenta in calitate, inovatie si excelenta in inginerie.

Pe parcursul celor 20 de ani de istorie a atins clasamentul de top in vanzari pe pietele din Europa Centrala si de Est. Conform unui studiu recent realizat de revista "Reseller IT", cota de piata al Action SA ca si producator al ActiveJet este de 40%. Action SA ca si producator al ActiveJet inseamna calitate.

Gama de produse utilizeaza un sistem de managment certificat cu standardele internationale de calitate ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 si ISO 2800. Produsele Activejet au castigat teste de calitate efectuate de laboratoarele independente fiind premiate cu numeroase certificate, inclusiv GRCI, IPL si RIT.

Pozitia lider de piata este confirmata de sondaje independente, potrivit IDC, firma internationala de cercetare, analiza si consultanta de piata, Activejet este nr. 1 marca in ceea ce priveste cantitatea de consumabile non OEM vandute, atat pe segmentul cartuselor inkjet de cerneala cat si in cel al cartuselor toner compatibile cu imprimantele laser, al kiturilor de reincarcare pentru cartuse.

Strategia de dezvoltare pe termen lung pune accent pe calitatea si disponibilitatea larga a produselor. Compania continua sa isi extinda portofoliul prin adaugarea celor mai cautate tipuri de produse din sfera celor utilizate in zona de birotica astfel au aparut in portofoliu o serie de articole de birotica de tipul hartie foto cu calitati competitive cu brandurile dedicate hartiei fotografice.

Cartuse si hartie foto Activejet

De asemenea spectrul accesoriilor de birou s-a diversificat constant Activejet ajungand sa comercializeze distrugatoare de documente si carduri pentru a pastra in deplina siguranta informatiile interne, tastaturi pentru PC extrem de rezistente, cu design simplu si elegant, perfect potrivite pentru a ramane eficiente si performante in activitatile office o perioada lunga de timp.

Mini aparate de aer conditionat si mini racitoare cu purificator de aer au venit sa completeze electronicele de birou in tandem cu produsele specific de curatare de tipul  spuma de curatare LCD, aer comprimat pentru curatare si pana la solutie pentru dezlipit etichete, etc.

Produse electronice Activejet

Toate diversificarea gamei de produse are la baza acelasi principiu al calitatii care vine sa mentina si sa intareasca statutul brandului Activejet in piata produselor dedicate activitatilor office deoarece produsele sunt supuse unor teste si verificari regulate pentru a asigura cerintele chiar si celor mai pretentiosi clienti finali.

Activejet sponsor al sportului polonez

Marca Activejet contribuie activ si la sustinerea si promovarea sportului polonez. In anii 2012-2013, a fost sponsor principal pentru Legia Warszawa Fotball Club. Din 2014 Activejet este sponsorul strategic al echipei VERVA ACtivejet, o echipa profesionala de ciclism care participa la cele mai renumite curse (Turul Polognei, Turul Elvetiei, Cyclassic Hamburg).

Sus