lcp

10 motive pentru achizitionarea unei table de scris pentru scolari

Primii ani de scoala sunt definitorii pentru orice copil in parte si ne dorim ca micutii nostri sa prinda drag de invatatura, sa puna baze solide de informatii si sa desprinda pasiuni sanatoase, aspecte care le vor oferi un viitor mai bun. Pregatirea copilului pentru scoala incepe inca de la gradinita, ani din care pleaca cu niste notiuni de baza foarte importante pentru primul an scolar, notiuni de baza pentru invatatura cat si pentru integrarea in noul mediu. Pentru fiecare inceput de an scolar, trebuie sa facem cateva achizitii indispensabile copilasilor la scoala si anume: ghiozdan, penar echipat cu toate instrumentele de scris de care are nevoie, caiete scolare si cateva alte rechizite precum trusa de geometrie, articole de pictura, de lucru manual etc., insa pentru a facilita experianta scolara a copilasilor, va propunem sa va indreptati atentia si catre aceste table de scris, produse ideale pentru a-i ajuta pe cei mici sa invete si sa isi pregateasca temele mult mai usor, mai pe intelesul lor. In acest sens, pentru micutii scolari va prezentam o serie de table scolare special realizate pentru a veni in ajutorul lor pentru activitatile scolare si extrascolare. 

Table scolare

Daca nu sunteti siguri daca sa merita sa investiti intr-o tabla de scris, in urmatoarele randuri va vom prezenta 10   motive bune pentru care o astfel de tabla le va fi utila copiilor dumneavoastra.

1. Tabla magnetica dubla este o jucarie educationala care nu este conditionata de varsta copilului, fiindu-i astfel utila pentru o perioada indelungata de timp. Asadar, fie ca alegeti o tabla magnetica pentru copilasul dumneavoastra de 4 ani sau de 8 ani, aveti certitudinea ca interesul pentru aceasta jucarie este acelasi, singura diferenta fiind modul de utilizare, pentru cel mic va fi o activitate distractiva, pe cand pentru cel mare reprezinta un produs util pentru scoala.

2. Este un obiect didactic foarte folositor, deoarece cu ajutorul unei astfel de table, incet-incet ii putem obisnui pe copilasi cu tabla scolaram cea aflata in sala de clasa, pe care vor citi, vor scrie, si de pe care vor invata lectiile predate de catre profesor.

3. tablita magnetica este ideala pentru copii, deoarece ii va ajuta sa isi imbunatateasca abilitatile motorii si coordonare mana-ochi, sa isi exerseze creativitatea si pasiunea pentru desen! Deoarece pot scrie/desena si sterge ori de cate ori doresc, tabla le va oferi libertatea de creatie absoluta, fara niciun fel de constrangere!

4. Cu o tabla scolara copii isi vor putea antrena competentele ligvistice si de comunicare, vor putea exersa scrierea literelor si a cifrelor, vor putea sterge, ca mai apoi sa o ia de la capat, sa se antreneze astfel in scrierea cursiva.

5. Daca optati pentru o tabla cu socotitoare, aceasta achizitie este perfecta pentru intelegerea facila a notiunilor de matematica de baza, adunarea si scaderea! Cu ajutorul socotitorii micutii isi vor antrena mult mai usor noile cunostinte pentr aceasta materie, iar temele le vor face mult mai usor!

6. Prevazute cu doua fete, una de culoare neagra pe care se poate nota cu creta si una de culoare alba, magnetica, pentru scrierea cu markerul, aceste table magnetice sunt jucarii perfecte pentru copii. Cei mici isi pot pune imaginatia la contributia si pot desena in voie, sau pot crea povesti inedite cu ajutorul formelor magnetice.

7. Tablita este de asemenea o jucarie versatila, ii ajuta pe cei mici sa invete mai usor si mai mult decat atat, este perfecta pentru copilasii care au pasiuni multiple precum desen, scriere de poezii, creare de scenete cu personaje interesante etc.

8. Fiind produse destinate copiilor, aceste tablite magnetice sunt fabricate din materiale rezistente si fiabile, astfel incat sa le poata fi utile celor mici pentru o perioada de timp indelungata, cel putin pentru primii 4 ani de scoala, ani in care isi vor consilida cele mai importante informatii si invataturi.

9. De dimensiuni diferite si cu design-uri variate, simpliste sau cu multiple spatii de stocare, accesorizate cu socotitoare, alfabet, ceas, creta si markere plus buretel de sters, tablitele pentru copii se regasesc la momentul actual intr-o diversitate mare astfel incat sa putem face cea mai alegere in acest sens.

10. Ca si un ultim aspect care merita mentionat este pretul acestor tablite magnetice, produse la care avem avantajul ca, in momentul actual se comercializeaza la preturi potrivite pentru orice buzunar, fiind astfel accesibile si de o utilitate evidenta si indelungata.

 

Articole relevante

Trimite continutul

Adauga un comentariu

 (with http://)

Articole asemanatoare